Nový Patch 1.4

Zdar, myslíte že ten novej update vyleze do konce týdne?

Zatím se předpokládané vydání patchů dle tweetů D. Vávry příliš nelišilo od skutečného data vydání, takže si myslím, že o víkendu již 1.4 budeme mít

To doufám, to mám zrovna volno :slight_smile:

Jen my na konzolích si budeme muset počkat minimálně o další týden dýl. :frowning: #SadPeasant :wink:

1 Like

Derou se mi na jazyk různé škodolibosti…:wink: Ale taktně pomlčím ať uchráním karmu :smiley:

V patek je Velky Patek, to se nepracuje, snad to do toho vikendu stihaj :wink: budou 4 dny na hrani.

alebo 4 dni reportovania novych bugov :slight_smile:

1 Like

Do you have any news on the new 1.4 Patch?

Sorry for writing english in the czech forum, but I could not figure out what you say with google.translate and I don’t want to bother you with a shitty translation :slight_smile:

Nothing new, only speculations :slight_smile:

1 Like

Being Polish, a non-Czech speaker, but nevertheless understand every Czech post here.

1 Like

It’s because Polish and Czech have the same base, just like dutch and german. When I go to CZ I can use my broken Polish to communicate and it mostly works good enough (sort of) :rofl:

Tak přátelé, právě se mi začal stahovat patch 1.4 o velikosti 26 GB tak to jsem zvědav :smiley:

Je to venku chlapi! :beers:

a zrovna zítra jdu do práce jaká to smůla :smiley:

1 Like

No paráda, dnes večer konečně po týdnu čas na hraní, na chvilku pauza, protože musím jít dělat něco jiného, vrátím se se sklenkou pití… a zírám na update, odhad 2 hodiny. A samozřejmě na Steamu nelze hrát bez updatu, přestože je to single player. Ať žije DRM! A třicetigigové patche.

1 Like

No minimálně podle patch notes které se dají vidět, těžká těžká slabota na to že stahuju podělanejch 23 GB …

O otpimalizaci opět ani slovo ale hlavně že přidali HD textury když je stejně nikdo nerozjede :smiley: Maskovat to za Free DLC no nic moc, tohle měl i ten slavnej Skyrim … Za všechny ty průsery od vydání a nedodržený sliby z KS jsem jako Free DLC očekával třeba nějaké questy navíc, například ty co zrušili a nedali je do hry, aby třeba trochu ožily Samopše, Mrchojedy atd…

Přidat tam velikonoce je zajímavý nápad , protože to ve světě neznají (tak jak je to u nás) ale asi to nemá nějaký hlubší smysl, když se neobtěžovali udělat ani achievement, či něco podobného aby měl člověk motivaci vůbec něco dál dělat :frowning:

Ach jo… Místo toho, abyste byli rádi, že to vypustili nakonec ještě dnes a o hru neustále pečují, tak si budete stěžovat…

8 Likes

Mě nějaký pochcaný účesy a ani vejce nezajímají, v kuchyni se jich válí dost. Zajímá mě co udělali s optimalizací, abych to mohl dohrát a nebo v případě, že se na to opět vykašlali tak hru konečně smazat :slight_smile:

a čo to zasekávanie obrazu ? už to urobili ?

Velikost patchů je trošku mimo, tohle tedy v CryEnginu dobře neošéfovali. Za HD jsem rád, aspoň dám své 1080 Ti pořádně zatopit i když už teď dává v Ratajích občas tak max 15 fps. :slight_smile: