Čechum se bohužel nikdy nezavděčíš, asi to je naše přirozenost být věčně nespokojenej i přesto že vydavají další a další obsah a stále se o tu hru starají, tak vždycky se najde nějakej věčně nespokojenej čech kterej tu hru musí prostě hejtit, někdy se mi zdá, že na českých diskuzí je víc hejtu než na některych zahraničních diskuzích a to je opravdu smutné.
No jasně, pitomí Češi Tak si projdi anglický fórum… To jsem zvědavej co budeš psát pak.
Nemám potřebu si procházet jiná fora abych měl jistotu že hra je hejtovana, o to mi fakt nejde , a na základě cizích hejtu bych rozhodně nehodnotil hru a když si pozorně prohlídneš jiná fóra tak budeš překvapen ale je tam dost kladnných pohledu na hru, ja vím tady se to jen tak nevidí, tady je skutečně malé procento lidí kteří tu hru dokazali ocenit, a na poměry českych fanoušku KCD tak větší čast brečí a hejtí kvuli prkotinam jako že tam neni dabing a nebo že hra má bugy a nebo problem s oprimalizací, jako chápu že někomu to prostě dělá velkej problem a když ten problem nedokaže vyřešit tak at smaže hru a nebo si počká co vymyslí vyvojaři, ale co mě nejvíc triggnulo, že patch je venku pár hodin většina lidí ještě neměla šanci ho vyzkoušet a už vidim hejty, a když se ti hra nelibí nebo maš sní nějakej problem tak ti dám radu, přestan to hrat nebo to rovnou smaž jak si sám napsal, a vyser se na tutu diskuzi, a uvidíš že se ti život zlepší a rozhodně nehazim všechny do jednoho pytle, takže pitomí češi jak si napsal vubec nesouvisí stim co jsem napsal já, zkrátka končim s tohle diskuzí, ten kdo neni zvědavěj na hejt a chce vědět čerstvé informace tak jednoduše sledujete Dana Vávru na twitteru, je dost aktivní a jeho informace jsou celkem přesné.
Tak už jsem narazil na první bug. Když jsem se v Ledečku v lázních chtěl nechat ostříhat a otestovat novou funkci, tak naskočí tabulka s výběrem účesů, tou jde projíždět, ale nic se neděje, počítám, že na Jindrovi by se před potvrzením měly budoucí účesy zobrazovat. A když jakýkoli účes potvrdím, tabulka zmizí a nic se nedějě. Jakákoli možnost volby je pryč a Jinda pak minuty jen stojí ak ouká z obrazovky a nic. Jediná možnost vypnout/zapnout hru. Netuším jestli to je bug jen Ledeckých lázní, ale holt jsem si první novinku nemohl ozkoušet.
A druhá věc, to možná bug není, jen jsem na to ještě nepřišel, ale nejsou mi zapnout ty HD textury. V měnu v nastavení grafiky je vypnuto a poznámka, že musím mít to HD DLC. Když vlezu na Steam, správné DLC vyberu a potvrdím, začne se hra znovu spouštět, ale bez HD textur, ty jsou stále vypnuté, to samé s DLC s HD zvukem. Vše vyzkoušeno opakovaně. Jede to někomu?
DODATEK: Tak stříhání nejde ani v Ratajích, takže ten bug bude asi globální. A nefunguje ani holení, stejný problém. Dokonce jsem se skusil svkléknout a odhodit zbraně, jestli to nebuguje třeba nějaká část zbroje, ale nemá to vliv.
to je fakt, ale můžou si za to sami, když jsou blbí. A až se stane přeborníkem v hejtování, tak postupujue na vyšší skill level zvaný Hejt-man
hele mel sem stejnej problem s tema HD texturama, zapl sem hru po updatu a neslo zmenit v nastaveni, jak si psal pri je potreba mit DLC HD textury, tak sem hru vypl a ono se mi začlo stahovat dalsich zhruba 6gb, potom co sem hru zapl znova uz to frčí …
už se to stahuje
26GB? Já mám 11GB
To by mě taky zajímalo no
taky se mi stahovalo jen 11gb ale potom se mi dostahoval zbytek, nevim proc zvlast ale dohromady to zhruba sedi na tech 27gb, a dokonce po zapnutí a vypnutí prisel jeste dalsi 6GB update
Hmmmm, tak mě se hra taky zasekne, když chci Jindru ostříhat… fakt SUPER…
Pro mě s timhle patchem hra skončila. Nemůžu pokračovat v hlavním questu a vyrábět další uložený pozice bez hlavního questu nemá smysl, takže dokud se to neopraví, nemůžu hrát .
Nevíte někdo, jestli je možné udělat rollback patche?
Přidal jsem topic do hlavní sekce. Taky mi nejde pokračovat. Během 2 minut mi odpověděli z Warhorse, vědí o tom a pracují na tom.
už asi vylezl…ale nefunguje například v lázních, při změně sestřihu hra přestane reagovat a Jindra se tam jen pohupuje )
1.4 neskutečně padá, mise na obranu praku se nedá dokončit, vždy někde spadne, je někde nějaký debug log??
Dobrý, alespoň to nemusím stahovat
V jednom z těch vláken o novým patchi postoval J. Rucker z Warhorse, že o problému věděj a budou se ho snažit co nejdřív opravit
Edit: tady - Po aplikaci patche 1.4 nejde pokračovat v hlavní linii + dodávám, že já ten problém nemám
Nechápu tenhle styl myšlení, patch 1.4 opět stojí za prd, takže ty budeš dělat, že je ok nebo jak ? A Vávrovi informace jsou přesný, třeba hláška: “Všichni si myslí jak je ta hra rozbitá, ale nám stačí 5 týdnů…”. Tak si ten Twitter sleduj a bacha ať tě něco “nettrignuje”
Tak u me chlapi fakt 11GB a pak uz nic, ani po zapnuti–>hrani–>vypnuti
Tak bohužel potvrzuji, chtěl jsem zkusit nějakej ten fous a okamžitě hra přestala reagovat, jindra se jen pohupoval a to stál bez fousů a hru jsem musel shodit přes alt f4