Po aplikaci patche 1.4 nejde pokračovat v hlavní linii

Tak pecka. Po aplikaci patche 1.4 hra odmítá pokračovat.
Hra PC, patch 1.4
Stav hry - po bitvě u Přibyslavic, ve stavu, kdy mám úkol dojet do Mrchojed.
Po načtení savu hra okamžitě napíše, že “není splněn Quest Zajatec”.
Tím pádem zůstává pouze quest “pomsti rodiče”, co neukazuje na žádné místo v mapě.

Nepomohlo ani načtení pozice souboje s Prckem, kdy po shlédnutí animace boje se objevím v Dolním hradu a mám se dostavit na horní hrad k poradě.
Bohužel, poté co dojdu na horní hrad, nikdo v místnosti není a žádný quest “vyslechni zajatce” neobdržím.

Tzn. hra stojí a nejde pokračovat.
Jak mohu kontaktovat přímo podporu?
Dík

Zdravím.

O problému už víme, budeme se snažit opravit tuto chybu co nejrychleji to půjde.

email: jan.rucker@warhorsestudios.cz
https://twitter.com/jan_rucker

2 Likes

Pánové, takhle rychlou odpověď jsem fakt nečekal. Máte můj obdiv!
Děkuju Vám…

Upřímně, ta hra je tak úžasná, že klidně počkám…
Dík

3 Likes

To mě úkol v Mrchojedech taky zmizel, ale když jsem tam dojel a přeptal se tak v úkolech pokračuji, problém je, že pokaždý, když dojedu do kláštera pro lék, tak mi hra spadne. Vždy se objeví oznámení že program KingdomCom přestal pracovat. Takže sem zamrz na místě.

Já jsem dnes krátce vyzkoušel patch 1.4.1. Mě známé problémy, tedy “nesplněný hlavní quest Zajatec” a nemožnost pokračovat je, zdá se, odstraněna. Quest log je srovnaný, hra nepíše nic o tom, že by nějaký quest nebyl splněn. Tedy zdá se, že je vše v pořádku. Pokud vím, patch 1.4.1 vyšel někdy v pozdních, večerních hodinách. Mě to steam stahoval někdy kolem deváté večer. Zkus tedy aktualizaci.

Jinak děkuji podpoře Warhorse za rychlou odpověď. Opravdu mě příjemně překvapili.

1 Like

no, já to teď zkouši reinstalovat

Zajímavou věc jsem vyčetl na steamu v popisu aktualizace 1.4.1. Je prý poměrně pravděpodobné, že uložené pozice ze hry verze 1.4 jsou poškozené a je doporučováno se preventivně vrátit k savům z verze 1.3.4 (prostě poslední před 1.4).
Tzn, pokud dobře chápu, tak ti, co tu 1.4 mohli relativně dobře hrát (měli více štěstí) mohou mít save nějak potlučený. Jestli to není tvůj případ

Ne, to jsem zkoušel vrátil jsem se k saveům z předchozího uložení a furt to padalo, někde jsem četl, že to může bejt nějakejma módama, i když jedinej mód kterej sem do toho stáhl bylo na zrušení centrování pohledu na koni

muzu jen dotaz jak často vam to pada ? ja včera testoval asi 15 minut a nespadlo to ani 1 ale ted preventivně dělám reinstall tak nemužu otestovat momentálně…

No, naposled mi to spadlo po ukončení rozhovoru s vězněm v mrchojedech. Už jsem odinstaloval a Reinstaloval, ale je to to samé. a to to načítám ze Saveů t předchozích verzí, takže bude chybka někde jinde. Pak už mám jedinou možnost snad smazat všechny uložené pozice a začít odznova, v poho, asi tak o 60hodin zpátky. :smiley:

no za 7 minut dostahováno tak asi ještě hodinu budu testovat tak uvidím jestli mi to bude padat taky … Mě to padalo dřív hodně často ale tam byl důvod overclock na grafické kartě. Po vypnutí overclocku a návrat k ovladači od výrobce (notebook) mi to nespadlo pak ani jednou.
Já věřím že to chlapci dotáhnou do konce a vychytají hru k dokonalosti… už jsem tyhle problémy zažil u openworld RPG (Oblivion, Skyrim) tam to v prvních verzích nebylo o nic lepší :smiley:

Mimochodem… padá to libovolně ve hře ? nebo se to týká questů v hlavní linii ?

Naprosto stejný problém, vyslechnu zajatce v mrchojedech a hra se vypne do windows… po třetím pokusu mě to přestalo bavit.

více jsme psal zde.

zajatce nevyslýchat, do Slámova domu nechodit.

• nechte si zadat quest o moru
  • následně uplaťte Melicharovu ženu ( paní v bílém v Melicharově domě)
  • ona Vám za cca 1 herní hodinu odemkne stodolu
  • eliminujte hlídku (jakkoliv)
  • vlezte dovnitř a zajatce zabijte
  • seberte mu dopis, co má u sebe
    a jděte za Rackem na Vyhlídku.

Hra bude pokračovat dál