Pro mě s timhle patchem hra skončila. Nemůžu pokračovat v hlavním questu a vyrábět další uložený pozice bez hlavního questu nemá smysl, takže dokud se to neopraví, nemůžu hrát .
Nevíte někdo, jestli je možné udělat rollback patche?
Pro mě s timhle patchem hra skončila. Nemůžu pokračovat v hlavním questu a vyrábět další uložený pozice bez hlavního questu nemá smysl, takže dokud se to neopraví, nemůžu hrát .
Nevíte někdo, jestli je možné udělat rollback patche?
Přidal jsem topic do hlavní sekce. Taky mi nejde pokračovat. Během 2 minut mi odpověděli z Warhorse, vědí o tom a pracují na tom.
už asi vylezl…ale nefunguje například v lázních, při změně sestřihu hra přestane reagovat a Jindra se tam jen pohupuje )
1.4 neskutečně padá, mise na obranu praku se nedá dokončit, vždy někde spadne, je někde nějaký debug log??
Dobrý, alespoň to nemusím stahovat
V jednom z těch vláken o novým patchi postoval J. Rucker z Warhorse, že o problému věděj a budou se ho snažit co nejdřív opravit
Edit: tady - Po aplikaci patche 1.4 nejde pokračovat v hlavní linii + dodávám, že já ten problém nemám
Nechápu tenhle styl myšlení, patch 1.4 opět stojí za prd, takže ty budeš dělat, že je ok nebo jak ? A Vávrovi informace jsou přesný, třeba hláška: “Všichni si myslí jak je ta hra rozbitá, ale nám stačí 5 týdnů…”. Tak si ten Twitter sleduj a bacha ať tě něco “nettrignuje”
Tak u me chlapi fakt 11GB a pak uz nic, ani po zapnuti–>hrani–>vypnuti
Tak bohužel potvrzuji, chtěl jsem zkusit nějakej ten fous a okamžitě hra přestala reagovat, jindra se jen pohupoval a to stál bez fousů a hru jsem musel shodit přes alt f4
dá se přes příkazový okno napsat exit
jinak fakt blby…opravnej patch na opravnej patch
O problémech víme a řešime právě teď. Tyto chyby způsovobal jeden zastaralý soubor. Doufáme, že budete moci nerušeně hrát v rámci hodin. Aktuální info kdyžtak na Twitteru.
email: jan.rucker@warhorsestudios.cz
https://twitter.com/jan_rucker
Jojo, díky za reakci, po dalším spuštění (po X hodinách) to najednou běží bez problémů i s HD texturama
Po updatu na 1.4 hra vzdy spadne ( program kcd prestal pracovat)
Souhlasim, prave ted mi to ttaky zacalo po tomhle patchi delat, neni mi souzeno si hru v klidu zahrat na kazdy patch sem cekal jak na smilovani, aby opravil bug, ktery mi branil ve hre, no ted mi hra spadne co 5 minut.
Ahoj, Ludia Vám idú tie účesy a brady? lebo mne to nejde. zvolil som jeden účes čo bol v možnostiach a nič sa nestalo len sa Jindra blbo kýva a nič, ani loading, ani zmena len to proste akoby zamrzne a nedá sa nič robiť ani ked stlačím esc nič
Predtim mi hra spadla obcas,ale opravdu vyjimecne,nyni vzdy a to uz pri nacitani…
Já hru dneska odinstaloval, počkám až to bude opravdu vyladěné a začnu hrát od začátku. Doufám, že to kluci z Warhorse zvládnou a nezacyklí se v těch bugoch Moc se na hru těším, měl jsem nahrano asi 10 hodin a je boží.
Ted se mi stahuje nejaky dalsi patch, cca 1GB. Tak asi nejaky hotfix.
Tak me hotfix nepomohl, i po nacteni vcerejsiho savu hra s 1.4.1 pada