Nový Patch 1.4

dá se přes příkazový okno napsat exit :smiley:

jinak fakt blby…opravnej patch na opravnej patch :frowning:

O problémech víme a řešime právě teď. Tyto chyby způsovobal jeden zastaralý soubor. Doufáme, že budete moci nerušeně hrát v rámci hodin. Aktuální info kdyžtak na Twitteru.

email: jan.rucker@warhorsestudios.cz
https://twitter.com/jan_rucker

3 Likes

Jojo, díky za reakci, po dalším spuštění (po X hodinách) to najednou běží bez problémů i s HD texturama :grinning:

Po updatu na 1.4 hra vzdy spadne ( program kcd prestal pracovat)

1 Like

Souhlasim, prave ted mi to ttaky zacalo po tomhle patchi delat, neni mi souzeno si hru v klidu zahrat na kazdy patch sem cekal jak na smilovani, aby opravil bug, ktery mi branil ve hre, no ted mi hra spadne co 5 minut.

Ahoj, Ludia Vám idú tie účesy a brady? lebo mne to nejde. zvolil som jeden účes čo bol v možnostiach a nič sa nestalo len sa Jindra blbo kýva a nič, ani loading, ani zmena len to proste akoby zamrzne a nedá sa nič robiť ani ked stlačím esc nič :frowning:

Predtim mi hra spadla obcas,ale opravdu vyjimecne,nyni vzdy a to uz pri nacitani…

Já hru dneska odinstaloval, počkám až to bude opravdu vyladěné a začnu hrát od začátku. Doufám, že to kluci z Warhorse zvládnou a nezacyklí se v těch bugoch :slight_smile: Moc se na hru těším, měl jsem nahrano asi 10 hodin a je boží.

Ted se mi stahuje nejaky dalsi patch, cca 1GB. Tak asi nejaky hotfix.

Tak me hotfix nepomohl, i po nacteni vcerejsiho savu hra s 1.4.1 pada :frowning:

zkoušeli ste přeinstalování hry ? mě to tehdy s problémy na 1.3 dost pomohlo.

Tak kontrola integrity dat ok, takze predpokladam reinstall nepomuze.
Dam fasttravel a spadne to od loadu stale na stejnym miste na mape, projedu mistem konmo a nic, spadne to o kus dal.
Chce to poradnej log, jak nevidim stack, tak se citim nesvuj. Pokud pomuze log z widli… https://pastebin.com/m1Kz7e3X

Zkus nahrát starej save, na Redditu psali, že ty z 1.4 můžou být poškozený…

No super, uprime uz mi to zacina docela dost pit krev, s zadnou jinou hrou sem nikdy nemel takovy problem.

Warhorse… prosím opravte už konečně ten bug v questu Rodina je rodina - konkrétně rozhovor s Erikem. Přestože mám úspěšnost 20 ku 9 (u vyhrožování), tak stejně otázka na velikost posádky na Talmberku končí neúspěchem a nelze získat achievement. Díky.

@PaulCZ Zkousel jsem, nepomohlo. NVidia ovladace jsem taky preinstaloval. Ted delam reinstall hry, ale nic si od toho neslibuju.
Posledni poradne funkcni u me byla verze 1.2.5. Od 1.3.1 se pridaly nepekny lagy a od 1.4 to rovnou pada :frowning: Snad to brzy najdou, todle neni dobra reklama skvely hry.

Tak porad to same,po chvilce nacitani hra napise Program kdc prestal pracovat a je konec…:frowning_face:

1 Like

Ať si to strčej do prdele, nejradši bych ji to tam sobně narval a už jsem fakt nasranej. Hra se stále seká a obraz se stále klepe a postava stále chodí na místě. Děkuji vývojářům za super práci.

mě by zajímalo co přesně to způsobuje protože to nejspíš nedělá všem stejně mě to teď jede zatím dobře, lépe než na patchi 1.3 a to nemám buhví jakej stroj I7 7700HQ, 16gb RAM a 1050ti nepadá, neseká se, a zatím žádný problém … Hra mi padala často jen v případě že jsem měl přetaktovanou grafickou kartu,