Tak jsem hru zkusil odinstalovat,stahnul znovu a opet, pri nacitani hra spadne…Verze 1.4.1
Na XboxOne zatím nic
Microsofti navíc přes víkend obvykle válej šunky, takže na řadu přijdeme až zas kdo ví kdy…
Stále víc se mi potvrzuje, že čim víc byl člověk naštvanej na KC:D od začátku tím větší má problémy
Já natěšen již od kickstarteru: Před prvním velkým patchem jen jeden crash (a to ve Skalici jen chvíli po autosavu) a pak jeden bug v hlavní linii, ale poradil jsem si (oželel jsem ten jeden dokončený vedlejší úkol a nevztekal se jak malý děcko). 1.4: vyzkoušim účesy/vousy-nejde. Zkusil jsem ještě v jiným městě. Použil jsem google a zjistil jsem, že je to bug a 1.4.1 bude za chvíli. Tady si ani lidi nedokážou přečíst příspěvky ve vláknu, do kterýho píšou… uf…
Co to meles. Me pri vydani hra sla a dohral jsem ji. Pak jsem rozehral znova, po 30 hodinach hry vysel patch a konec. Tak jsem cekal, prisel jsem domu kdyz uz byl venku i ten fix na novej patch s hra je proste stale v prdeli. Akorat na to kazdej sere. Hlavne ze chteli abych jim poslal save pozice. Jedina odpoved na poslani tech pozic byla : delame na tom. Ale jak vidno spis bych rekl ze chteli napsat : podelame to.
U me taktez, po reinstallu porad pada.
Jen se rozčiluj. Tím tomu všemu hodně pomůžeš
Všichni jsou tady obrovský experti. Třeba velikost patche a že je to nic moc. Od prvního velkýho patche vím, jak to funguje. Čtěte a používejte hlavu. To, že vám to nový patch podělal neznamená, že to podělal všem vy sněhový vločky.
Ale mě může bejt osobně uplně jedno že to jiným jde, když to nejde mě. Nebo ty kdy jsi měl věc, za kterou jsi zaplatil a nefungovala by ti ale většině lidí ano, tak by jsi byl spokojenej? Akorát tu ostatní lidi nasíráš, tím že tobě je to jedno. Ale mě ne, od patche 1.3.0 jsem si nezahrál. Takže sem netahej nějaké sněhové vločky, nikoho to nezajímá. Ještě nikdy se mi pod ruce nedostala tak zmrvená hra. A to jsem obyčejně klidnej a bugy mi moc nevaděj, ale to že se mi hra seká a klepe se mi obraz a postava mi chodí na místě atd… to mi vadí. V původní hře v den vydání jsem dohrál celeou herní linky a několik úkolů hrál třeba 5x nebo i vícekrát abych je dohrál. Ale to že mi to další dva patche zničej to jsem nečekal. Tak se nediv že jsem nasranej.
Zkus napsat vývojářům do Warhorse studia a poslat jim savy pokusí se ti určitě ochotně pomoci.
To jsem udělal, přečti si vejš co jsem psal.
Třeba máš nějaký specifický problém, který trvá déle opravit musíš počkat.
Jo v pohodě, já počkám třeba rok, nebo dva moje prachy už maj, takže v pohodě.
Čekám asi 20 dní už ale počkám si dál.
Chápu tvoji rozpolcenost a naštvaní byl bych také naštvaný kdybych dal za hru 1300 a potom nefungovala jak má. Už si určitě zkoušel všechny možnosti. Přeji Ti ať to co nejdříve opraví a můžeš si hru pořádně užít.
Má někdo ještě binárky z 1.3.4?
Ještě že mám teď Far Cry5 a mám co hrát
Tak dneska se mi dotáhla další aktualizace hry, bohužel hra stále padá po nějaké době kdy jedu hlavní děj. i když sem se vrátil do přibyslavic na duel s prckem a ztratil tím asi 15 splněnejch úkolů fakt super, asi se vrátím k zaklínači 3 a počkám si, až to vychytaj.
Je to dobre ? planuju koupi.
Hra je to výborná co se týče námětu a souborového systému. Ale v současné době hru trápí technické problémy které se liší hráč od hráče.
Pockaj este pol roka. Hra mozno bude po 20. patchi hotova a hratelna… potom to kup za 1/2 ceny.
Spíše bych počkal až na game of year edition až tam budou všechny dlc a bude to bez chyb.