tak tady je to masakr, jak malí decka, dochází někomu ze kdyz to (ted budu plácat jo) desetitisícům hráču jede bez ,vetsích, problémů a dalším desetitisícům to nejede nebude problem jen ve hře? myslite si ze vydavaj ty patche jen tak aby to treba zase nekomu pokazili? rekl bych ze kdyby jste tady byly trochu soudni tak musite uznat ze kdyz opravujete na hre chyby muzou se proste v navaznosti objevit u nekoho dalsi je to jen technika. Jak si muzete byt jisti ze to neni zrovna nejaka vec ve vasem PC co hru kazi a prave vyvojari se to snazi vyresit dalsim patchem. nebo sy myslite ze sleduji PC kazdeho kdo si koupil hru a podle nej upravuje jeden pracovnik warhorse jeden pc? uznavam ze je nahov*o kdyz nemuzes hru dohrat ale hejt nic neurychlí … od první ofiko vydane verze tuším 1.2 sem až do ted mel jeden vetsi problem kterej vyresil hned druhej update a at se propadnu do zeme jestli lžu. Může mi teda někdo vysvětlit proč?
Taky si myslim, ze problém muze byt i jinde a to dokonce i na konzolich, kde maji vsichni rovne podmínky. Na pc to muze byt kdejaky program, , ovladač, no prostě cokoliv. Na konzoli, zas nemusí byt v pořádku nejaky hardware uvnitr konzole, jinak si nedokážu vysvětlit ze nrkomu to jde a jinemu ne.
Souhlasim… hru jsem koupil pred lety a jsem spokojeny. V pohode a bez problemu jsem dohral jednou a ted jedu podruge. Pokud na hru jsou minimalni hw pozadavky, tak to ma svuj duvod! Na kompu s horsi grafikou nebo procesorem to bude mit chyby a zadna optimalizace to neopravi.Ja mam 1060 a slape to supr. Vsem kdo si vazi prace lidi co hru vydali preju prijemnou hru. Ostatni zkuste upgrad kompu
Po aplikaci patche 1.4.1 se mi známé problémy ( tedy zmizelý quest “zajatec”, jeho nemožnost znovu spustit i v případě naloadování pozice před ním - tedy nemožnost pokračovat ve hře, nefunčkní účesy) opravily. Hrál jsem dnes asi 1,5 hodiny, ( pouhé procházení, zkoušení, nakupování, sřihání, atd.) a zatím jsem na nic nenarazil.
Ohdledně dotazu výše, zdali je hra dobrá, mohu jednozančně odpovědět, že ano.
Za mě je to nejlepší hra, jakou jsem kdy hrál. Kombinace soubojového systemu, zpracování světa, smysluplnosti questů, síle příběhu, vtipu atd. je za mě nepřekonatelná a domnívám se, že ji jen tak něco nepřekoná.
Ano, jsou technické problémy, které patrně pramení s ohromné rozsáhlosti. Ale věřím, že časem budou vychytány.
A samozřejmě, hra je pohlcující. Vtáhne do světa a děje naprosto nevídaným způsobem. Což je dvousečná zbraň. Protože pak samozřejmě každé selhání mrzí dvojnásob.
Souhlasím mám už jednou dohráno a je to bomba, ale poprvé sem se držel hlavního děje. Podruhé jsem si chtěl hru vychutnat a začal jsem plnit více vedlejší questy a procházet se více po světě. Jen mě mrzí že jsem se po týdnu ke hře vrátil stáhl se patch a začalo mi to padat. i po druhém menším mi to stále padalo a i dnes ráno se mi stáhla aktualizace a problém přetrval, zajímavé je že se pády hry drří při hlavním ději, no nic, zkouším to znovu stáhnout a naistalovat.
ja odepisoval Tecladovi ohledne far cry 5 … kingdom come mam dohrany 2x
A co mam delat ja ,kdyz mi hra spadne uz pri nacitani??
Upgrade kompa, to jako myslis vazne, mam 1080ti, 64GB Ram a Asus Rampage a i9-7940X, Samsung 960Pro, kam az bych to mel upgradovat, aby mi to slo? Sice to neni prioritne herni PC, ale myslim si, ze jeho vykon je vice nez dostatecny aby zvladnul KC. Pada to i po ciste instalaci systemu. Padalo to i na ostatnich PC, takze si nemyslim, ze ty crashe budou zpusobeny PC, ale spis nejakou kombinaci ukolu a voleb. Opravdu me to vytaci, hra cloveka vtahne do deje pribeh je luxusni, ale o to vic sem pak nasranej, kdyz to proste padne. A uplne zadnej problem, sem nemel na zacatku po patchi 1.2.5 to pro me zacalo byt vzdy necim nehratelny, nejdriv se mi minutu nacital kazdy dialog, potom po patchi 1.3 prisel nekonecny loader po jednom ukolu a ted proste nepredvidatelne crashe co 5 - 20 minut. A sem proste nasranej, sam sem vyvojar vim co to je neco odladit a i pochopeni a taky vim, co je to nasrany zakaznik a ze zakaznika proste vazne nezajima, ze to bylo slozity. A me by nevadili bugy obecne, ale bug, ktery mi znemozni hrani je proste kritickej a to mi vadi.
Tak se mi podarilo downgradovat na 1.3.4 a je po padani. Kdo nechce cekat na dalsi hotfix, tady je navod…
Nechtel jsem te nastvat a nemel jsem na mysli zrovna takovy pocitac jak mas ty. Jen me vytacelo ze spousta lidi hejtuji tuhle hru a me. Snad se ti to zase opravi.
A nedošlo ti třeba, že tu hru lidi hejtují kvůli jejímu technickému stavu oprávněně?
Me si nenastval ty, asi to tak vyznelo Tak jsem to nemyslel, ja jsem nastvany obecne, clovek je tu zabrany do pribnehu chce si to uzit a porad mi v tom neco brani ja tu nehodlam hejtovat ani navazet se do tebe ja tu nadavam na hru
No, naposled mi to spadlo po ukončení rozhovoru s vězněm v mrchojedech. Už jsem odinstaloval a Reinstaloval, ale je to to samé. a to to načítám ze Saveů t předchozích verzí, takže bude chybka někde jinde. Pak už mám jedinou možnost snad smazat všechny uložené pozice a začít odznova, v poho, asi tak o 60hodin zpátky.
Zdravím, můžete prosím mrknout na sestavu compu níže?
Je to pro KCD nedostačující? 320h na relativně vysoké rozlišení - 60fps město i les, žádné problémy (max. NPC kroužící v koutě apod.), za celou dobu hra spadla jedinkrát. Textury s patchi naskakovaly pomaleji 1-2sec. z toho důvodu nepoužívám textury HD. po 1.4.1. nastaveno na ponižující minimum a stále nestabilní. Nevím proč. Žádné mody, všechen soft legální.
CPU Intel Core i5-6600K (3,5 GHz, 6MB, LGA 1151) BOX
COOLER Gelid Solution Tranquillo, CPU cooler - revize 4
HDD SSD Kingston HyperX FURY, SATA III, 2,5", 7mm - 240GB
MB ASUS B150M PRO GAMING
VGA nV GIGABYTE GeForce GTX 1070 G1 Gaming
HDD Seagate BarraCuda 7200, 3,5" SATA III, 64MB - 2TB
Zdroj SEASONIC M12II-520W Evo (SS-520GM F3), 80+ Bronze, 520W
SOFT Microsoft Windows 10 Home CZ 64bit DVD OEM
Case SilentiumPC Brutus M25, bez zdroje, černá
DVD-R/+R Asus DRW-24D5MT,SATA, černá, bulk
RAM Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz CL14 (HX421C14FB2K2/16) HyperX Fury black
MON LCD Iiyama G-Master GE2488HS-B2 24"FHD (TN, 1ms, VGA, DVI, HDMI, repro), černá
Klid me to taky litalo nadherne a po poslednich dvou patchich konec. Je teda pravda ze nova hra jede plynule ale nechci zahazovat 30 odehranych hodin.
to aby se na kazdem patchi rozehravala nova hra tak stejne to bylo u prechodu na 1.3
Při nové hře nemáš problémy??
Při přechodu na 1.3. jsem neregistroval jediný problém. Každému to funguje asi jinak…