Nový Patch 1.4

mě jela hra hrozně špatně… sekání ve městě a tak… po (new game) bez problemu :smiley:

1.4 v merhojedu po vyslechnutí bandity hra furt padá. Nějak se mi nechce dávat new game :slight_smile:

1 Like

Po udate 1.4.1 mam problem s nekonecnym loadingom alebo padnutim hry.Pred stiahnutim opravneho balika som tento problem nemal,takze bez opravneho patchu sa hra neda dohrat.Len nerozumiem ako je mozne,ze niekomu ide hra v pohode a inemu nie,kedze to neni problem s hardverom v PC.

Neskutečně to padá, není to hw testoval jsem několik stress programů zároveň a žádný problém, bude to nejspíš posledním patchem po něm mi to chvíli šlo (hraju ± bez save) a pak to začlo, pády kdykoliv a kdekoliv bez závislosti na nastavení grafiky nebo činnosti jíž se právě věnuji. BTW do posledního patche+hd textury+hd zvuk žádný problém na nastavení ultra, fps 40-60… tož tak, jo a Ryzen7 1700x + GTX 1070

Mně zase nejde dokončit Talmberský závod - jakmile se vrátím ke Zdeně a dokončím rozhovor, tak hra spadne.

1 Like

Ja uz treti den nemuzu hru vubec rozjet,vzdy spadne hned pri nacitani,jako parada za ty prachy,proc ne…

ved toto vygrca clovek zato nemale peniaze a stale su len a len problemy … naco ta hra vysla ked sa neda dohrat momentalne dost vela ludom… nervy neskutočne nervy mam uz stoho

Kdybych aspon mel nejaky mod,tak se muzu utesovat, ze je to zpusobene treba tim,ale nic…

měl jsem stejný problém se zajatcem v mrchojedech. ale začal jsem od znova, zatim to jede v klidu uvidim až se dostanu do stejné pasáže, třeba to spadne jinde, a třeba vůbec. jen škoda těch odehraných hodin, ale až na ty trable je to pěkná hra tak zatim budu optimista

1 Like

bohužel spadne, zkoušel jsem to už 3x, vrátil se až k save z 25.3. a dopadl pokaždé stejně. přibyslavice už ani není zábava dělat pořád dokola. vlezu ke slamovi do chalupy a konec (((

Mně zase připadá patch 1.4.1 že všech úplně ten nejlepší…

Jak je to s těma HD texturami?Zapínájí se sami při spuštění hry nebo musím někdy v menu hry?dik

musíš stáhnout DLC které je zdarma na steamu a pak v nastavení hry změníš na HD textury

klidne to kup, ty chyby jsou pro drtivou vetsinu hracu zanedbatelny… opticky to tady z diskusi vypada, ze se to neda hrat, ale to je tim, ze vzdycky se ozyvaj hlavne ti nespokojeni :slight_smile:

cim driv to koupis, tim vic jeste chytnes tu hracskou vlnu… za pul roku to budes hrat sice odladeny, ale jako samotar…

1 Like

k čemu ti je hráčská vlna u single hry ? :smiley: … Jinak na PS4 je to momentálně opravdu nehratelný, a jak můžeš vědět, že zrovna on nebude mít smůlu.Já si celkem rvu vlasy, kdybych to koupil za půl roku o polovinu levnější a vyladěný, tak nemám zkažený herní zážitek a tu hru si mnohem více užiji.Opravdu jsem ještě neměl tu čest s rozbitější hrou než je Kingdom. Hra která je normálně svými mechanizmy a přístupy k hráči,příběhem,grafikou srovnatelná s AAA tituly a já bych ji hodnotil na takových 9/10. je na tolik srážena nedodělky,dropy FPS, bugy, pády, pro mě i nemožnost pokračovat v hlavní lince ( asi 3 týdny čekám na nějakou opravu nebo pořádnou odpověď). No prostě herní zážitek mi byl natolik zničen, že místo 9/10 bych tomu udělil tak 6.5 se zavřenýma očima 7/10.

Co to meleš? Co když bude on ten smolař? Já byl spokojený a hru chválil, dokud ji nezničili. Takže já bych počkal ještě na další patch.

nevim, na film do kina taky chodis kdyz je novej a necekas az ho zlevni a bude v trafice na dvd :wink: tak proto

to je to trošku něco jinýho film je buď dobrej nebo špatnej a to se nezmění.Ale tahle hra má potenciál být za rok skvělá tak proč ju hrát ve stavu kdy je ještě “nemocná”

Warhorse o bugu vědí, interně již testují opravenou verzi. Pokud vše půjde, vyjde v dalším patch v blízké budoucnosti.

tahle hra je skvela uz ted… dohral jsem ji a nemel zadne problemy :wink:

Tomu se říká Stockholmský syndrom :slight_smile: