Mate nejake informace o dalsim patchi?
ne, tomu se rika jit po smyslu a nehledat hnidy
Fakt, ze uz skoro tyden nemuzu ve hre pokracovat, protoze v urcitym okamziku spadne (vyslech zajatce v Mrchojedech) je hnida? Ja jsem ze hry nadsenej, jsem rad za vsechny, kterym se jako tobe, podarilo hru bez problemu dohrat, ale rozhodne se necitim jako kverulant, pokud se slusne ozvu v pripade, ze hra nefunguje spravne, coz nefunguje. Rada bugu se da tolerovat a ja je rad prehlidnu, protoze me hra bavi a uzivam si, ale v tuhle chvili ani nedostavam moznost bugy prehlizet, protoze proste nemam sanci pokracovat.
bullshit
(…)
Ta hra je skvělá, ale to Vávrovo napadání jiných her se teď prostě obrátilo proti němu a tenhle patch je velký průšvih v nejméně vhodnou dobu. O velikonocích měla spousta lidí čas hrát a nemohla. A úplně by stačilo, kdyby nemlžili a prostě hned přiznali, že mají problém a řeší ho. Pokud nejde hrát hlavní dějová linka, je to problém. Nejde o žádný vedlejší quest, ale o hlavní linku, kterou nelze obejít. Od 30.3. se nemůžu pohnout dál, to není hledání hnid, to je prostě hodně blbě udělaný patch a nezvládnutá komunikace. A jde o jejich chleba, jejich peníze. Spoustu lidí naštvali. A největší sranda je, že kdybych měl cracknutou hru, v klidu se vrátím před tenhle patch a hraju dál, ale protože mám legální, koupenou verzi, tak mi to steam neumožní. Někde je něco hodně špatně a na straně hráčů to nebude (((
Že ty seš od warhorse
ano, skutecne dohral a bez problemu ja za to nemuzu ze to hrajete na nejakejch zavirovanejch krapech
Prosím, tyhle urážky našich strojů jsou zcela zbytečné ;-). Můj křáp rozhodně není zavirovaný a hru před patchem zvládal bez problémů - problém je jinde (jinak by mi asi hra nepadala stále ve stejný herní čas )
jasne, plati me za positive trolling
Tak pokud to neutáhne herní noťas Serie Republic Of Gamer
Notebook - Intel Core i7 7700HQ Kaby Lake, 17.3" LED až 3840x2160 IPS matný, RAM 32GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB GDDR5, SSD 1 TB + hdd 1TB 7200 ot …
no já se s tou sračkou nějak smířím .Zvláštní, že do teď jsem problémy víceméně neměl až na bugy co se dali nějak obejít. Ještě klika, že u WH je vše sluníčkové a v pohodě. Spousta lidí to určitě příště ocení )))
Jako notas nadupany, o tom zadnych pochyb, ale 1060 mobilni verze na 4k rozliseni bude mit kolik, 20FPS? to je proste tak… tenhle notas ma HW na 1080p a ne na 4k
ja myslim, ze kdyby ten IPS nebyl matny ale leskly, bude to jeste rychlejsi:D
ja som robil update z 1.3 na 1.4.1 ,ale hra mi zacala padat az po tomto patchi takze mi nepripada ako najlepsi zo vsetkych,skor ze zabil hratelnost. HD textury som musel stahovat zo steamu ako DLC a potom uz len zapnut v menu.
Můžeš se vrátit ke kterékoliv předchozí verzi, viz. můj příspěvek výše.
Já tuším ze 1.3.4 na 1.4.1.Nahrál starší save a bylo to.Nemám čas tu hru hrát tak často,ale přijde mi lepší a lepší:D právě ta hratelnost je super.asi myslíš že to nejde hrát,protože ti nejde pokračovat v příběhu.To neznám…
Warhorse o problému vědí - momentálně testují opravu. (ptal jsem se)
Zavirovanej křáp nemám - je to otázka kombinace patchů , savů a průchodu hry (quest zajatec byl problémový od počátku)
- lze pokračovat. Musíte se dostat do stodoly (jakkoliv, vypáčit, uplatit manželku Melichara atd.) a bez ptaní zajatce zabít. Pak mu seberte dopis.
Odevzdáte Rackovi a hra jede dál.
vyjede Vám akorát dlouhý seznam nesplněných questů:
- nevyslechnul jsi zajatce
- nepostaral jsi se o zajatce
- nevyléčil jsi zajatce
- nevyléčil jsi vesničany
atd. atd.
“Zajdi za rackem”
Mě se rozhodilo nabíjení šípy. Mám 70 průbojných šípů, označím si je v menu E, abych s nimi mohl střílet, a najednou se objeví nová položka 69 průbojných šípů neoznačených a jeden označený. Samozřejmě, když ten jeden vystřelím, tak nevložím nový. Při boji dost na prd.
Před patchem 1.4 mě mrzelo, když jsem měl 2 lepší průbojné šípy a třeba 60 obyč průbojných, tak po vystřílení těch lepších jsem automaticky nenabil těmi horšími. OK, s tím jsem se vypořádal a střílel těmi obyčejnými, ale teď mi to vadí. S tím by se mohlo něco udělat.
A Zrzek mi furt dřepí několik týdnů v boudě v lesích místo aby byl na Neuhofu. Nevíte, jestli je to řešeno nějakou opravou a když, tak se musí začít nová hra, aby to fungovalo?
hra je skvela,narazal som ze musim ukladat hru kazdu chvilu kedze nikdy neviem kedy padne tak ako pred chvilou
do vcera to bylo ok, dnes to pada neuveritelne