Nový Patch 1.4

Mate nejake informace o dalsim patchi?

ne, tomu se rika jit po smyslu a nehledat hnidy

Fakt, ze uz skoro tyden nemuzu ve hre pokracovat, protoze v urcitym okamziku spadne (vyslech zajatce v Mrchojedech) je hnida? Ja jsem ze hry nadsenej, jsem rad za vsechny, kterym se jako tobe, podarilo hru bez problemu dohrat, ale rozhodne se necitim jako kverulant, pokud se slusne ozvu v pripade, ze hra nefunguje spravne, coz nefunguje. Rada bugu se da tolerovat a ja je rad prehlidnu, protoze me hra bavi a uzivam si, ale v tuhle chvili ani nedostavam moznost bugy prehlizet, protoze proste nemam sanci pokracovat.

2 Likes

bullshit
(…)

Ta hra je skvělá, ale to Vávrovo napadání jiných her se teď prostě obrátilo proti němu a tenhle patch je velký průšvih v nejméně vhodnou dobu. O velikonocích měla spousta lidí čas hrát a nemohla. A úplně by stačilo, kdyby nemlžili a prostě hned přiznali, že mají problém a řeší ho. Pokud nejde hrát hlavní dějová linka, je to problém. Nejde o žádný vedlejší quest, ale o hlavní linku, kterou nelze obejít. Od 30.3. se nemůžu pohnout dál, to není hledání hnid, to je prostě hodně blbě udělaný patch a nezvládnutá komunikace. A jde o jejich chleba, jejich peníze. Spoustu lidí naštvali. A největší sranda je, že kdybych měl cracknutou hru, v klidu se vrátím před tenhle patch a hraju dál, ale protože mám legální, koupenou verzi, tak mi to steam neumožní. Někde je něco hodně špatně a na straně hráčů to nebude (((

2 Likes

Že ty seš od warhorse :joy::grin:

ano, skutecne dohral a bez problemu :smiley: ja za to nemuzu ze to hrajete na nejakejch zavirovanejch krapech :wink:

Prosím, tyhle urážky našich strojů jsou zcela zbytečné ;-). Můj křáp rozhodně není zavirovaný a hru před patchem zvládal bez problémů - problém je jinde (jinak by mi asi hra nepadala stále ve stejný herní čas :wink: )

jasne, plati me za positive trolling :wink:

1 Like

Tak pokud to neutáhne herní noťas Serie Republic Of Gamer

Notebook - Intel Core i7 7700HQ Kaby Lake, 17.3" LED až 3840x2160 IPS matný, RAM 32GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB GDDR5, SSD 1 TB + hdd 1TB 7200 ot …
no já se s tou sračkou nějak smířím .Zvláštní, že do teď jsem problémy víceméně neměl až na bugy co se dali nějak obejít. Ještě klika, že u WH je vše sluníčkové a v pohodě. Spousta lidí to určitě příště ocení )))

Jako notas nadupany, o tom zadnych pochyb, ale 1060 mobilni verze na 4k rozliseni bude mit kolik, 20FPS? to je proste tak… tenhle notas ma HW na 1080p a ne na 4k

ja myslim, ze kdyby ten IPS nebyl matny ale leskly, bude to jeste rychlejsi:D

ja som robil update z 1.3 na 1.4.1 ,ale hra mi zacala padat az po tomto patchi takze mi nepripada ako najlepsi zo vsetkych,skor ze zabil hratelnost. HD textury som musel stahovat zo steamu ako DLC a potom uz len zapnut v menu.

Můžeš se vrátit ke kterékoliv předchozí verzi, viz. můj příspěvek výše.

Já tuším ze 1.3.4 na 1.4.1.Nahrál starší save a bylo to.Nemám čas tu hru hrát tak často,ale přijde mi lepší a lepší:D právě ta hratelnost je super.asi myslíš že to nejde hrát,protože ti nejde pokračovat v příběhu.To neznám…

Warhorse o problému vědí - momentálně testují opravu. (ptal jsem se)
Zavirovanej křáp nemám - je to otázka kombinace patchů , savů a průchodu hry (quest zajatec byl problémový od počátku)

• lze pokračovat. Musíte se dostat do stodoly (jakkoliv, vypáčit, uplatit manželku Melichara atd.) a bez ptaní zajatce zabít. Pak mu seberte dopis.

Odevzdáte Rackovi a hra jede dál.

vyjede Vám akorát dlouhý seznam nesplněných questů:

• nevyslechnul jsi zajatce
  • nepostaral jsi se o zajatce
  • nevyléčil jsi zajatce
  • nevyléčil jsi vesničany
    atd. atd.

“Zajdi za rackem” :rofl::rofl:

Mě se rozhodilo nabíjení šípy. Mám 70 průbojných šípů, označím si je v menu E, abych s nimi mohl střílet, a najednou se objeví nová položka 69 průbojných šípů neoznačených a jeden označený. Samozřejmě, když ten jeden vystřelím, tak nevložím nový. Při boji dost na prd.
Před patchem 1.4 mě mrzelo, když jsem měl 2 lepší průbojné šípy a třeba 60 obyč průbojných, tak po vystřílení těch lepších jsem automaticky nenabil těmi horšími. OK, s tím jsem se vypořádal a střílel těmi obyčejnými, ale teď mi to vadí. S tím by se mohlo něco udělat.
A Zrzek mi furt dřepí několik týdnů v boudě v lesích místo aby byl na Neuhofu. Nevíte, jestli je to řešeno nějakou opravou a když, tak se musí začít nová hra, aby to fungovalo?

hra je skvela,narazal som ze musim ukladat hru kazdu chvilu kedze nikdy neviem kedy padne tak ako pred chvilou :thinking:

1 Like

do vcera to bylo ok, dnes to pada neuveritelne