Nový Patch 1.4

Mj. máš možnost v menu “uložit a ukončit”. Tím pádem se vytvoří dočasný bod návratu. Tedy pokud toto použiješ, hra se uloží a ukončí. Po dalším spuštění dáš “pokračovat” a jsi v tom samém bodě.
nevýhodou je to, že bod je dočasný a nejde se k němu vrátit vícekrát.

2 ze 3 těhle uložení se mi následně nerozeběhly. Prostě nekonečné načítání s černým obrazem. Naštěstí jsem vždycky pro jistotu měl save přes sejvovici, protože jsem paranoidní. Takže na tenhle způsob ukládání fakt bacha. Další pokusy už jsem ani nedělal, protože to prostě nefunguje tak úplně dobře. Ale faktem zase je, že sejvovic mám od začátku tolik, že nevím co bych musel dělat abych je spotřeboval.

Upřímně, prohlášení, že fíčura “uložit a ukončit” se nestihla do vydání spustit mi byla podezřelá.
Evidentně mají obecně se SAVE nějaký problém.

hmm… Já právě používám zcela vyjímečně. A byť jsem zatím nenarazil na problém, tak nějak jsem tušil …

Hned na začátku, jak si bral věci od Kuneše, byl pro pivo a korouhev na meč, naštěstí už to fachá

podle mne tuhle featuru si vybreceli lidi na forech.

Jako faktem je, že když jsem prchal z rodné vsi před Kumány, tak jsem si sebou nesl 14 sejvovic … a mám pocit, že mi z těhle původních ještě zbývá. Takže mě nějak to “save and exit” neiirituje …

Oni to ve hře měli, akorát to (překvapivě… :)) nefungovalo, jestli se dobře pamatuju tak o tom mluvil Klíma v nějakým rozhovoru. Takže to akorát znova aktivovali.

Aha, to jsem nevěděl :slight_smile:

Tak to neni o breceni, ale uprime clovek nema cas nekdy hledat hospodu nebo misto k ulozeni kdyz nahle specha a musi od pocitace odejit, ale nemuze pac ma rozjetej postup dost daleko a neni to ted kde ulozit, hlvane teda v dobe kdy nefungovalo ani ukladani v hospodach 100%.

Kdy vyjde nový patch na PS4? …mam pořád verzi 1.3

Dá už se to na PC trochu hrát? :slight_smile:

Jak sem psal o pár postu výše : ,obávám se že ti každej napíše něco jinýho, já hraju už podruhé, zachvíli budu opět na konci a bez chyby (a pro info jedu i dost vedlejších questů). Pak sou tu tací co mají problém hrát hlavní linii kvuli bugu takže těžko říct, …

Díky za info,doufám že je na cestě nějaké další oprava.

Určitě, otázka je do konce kterého týdne. Vzhledem k tomu, že se jedná o velikonoční patch, tak jej do příštích velikonoc určitě budeme mít.