Nový Patch 1.4

Právě jsem naprosto bez problémů prošel questem mor v Mrchojedech. Uvařil jsem lék v Sázavě, vyslechl zajatce, nechal ho Slámovi, počkal až lék zabere a nikde žádný zádrhel. Moc tomu nerozumím, ale jestli je chyba ve hře, jakto, že mě to funguje a někomu jinému ne?

Tak jsme si to my, kterym nam to uz tyden pada vymysleli… To da rozum, co by to bylo za hru, aby se napric narodama (staci projit par jazykovych mutaci fora a v kazdym najdes jedno nebo i vice vlaken, ktere budou obsahovat slova crash a Merhojed) nenasla skupina zlych zlych lidi, ktery si budou vymyslet problemy, ktery neexistujou… Taky nerozumim tomu na jaky oprave to teda WH pracuje, kdyz zadny problem v Mrchojedech neni. Bud rad, ze ti to jde a neser.

S chutí jsem se zasmál v reakci na příspěvek Gancho_Chunyomlato… Opravdu jsem se zasmál údernosti příspěvku. hehe, připomíná mi to stav v sobotu na velikonoce, když vyšel patch a opravdu spoustě lidí nešel pustit hlavní quest. jak se forum plnilo vlákny a mezi ním se, tak nějak plaše, objevila hláška: “nevíte někdo, kde se dá najít velikonoční vajíčko?”… :joy:

1 Like

Mrchojedy jsou nějaká špatná zóna. Hrál jsem to poprvy jak ta hra vyšla, byl jsem zasvihnuty v Mrchojedech poněvadž jsem vše udělal ale ten tábor nad Mrchojedy byl bugnuty. Patch 1.3.5 to fixnul.

Hraju podruhy s 1.4.1, jsem zas v Mrchojedech a zase jsem v koncích. Napřed mi to lehalo u Starého slámy, to jsem vyřešil tím, ze jsem sel prostě udělat lék. Pak mi to padalo u dialogu se zajatcem, kdy mel do kůlny nabehnout Sláma. To jsem vyřešil tým ze jsem zajatce omráčil a sebral mu dopis. Ale proč si dohaje cela vesnice mysli, ze jsem ho zabil? Každopádně quest prošel, ale je to časovana bomba. Hra ted za určitou dobu pokaždé lehne, přibližně 2 dny herního času.
Stihnul zajet za pantatou Rackem, dohnat Ulricha, dojet zpátky do Rataj, dat si malyho slofika a hra za mne udělá alt+F4.

To je jak minovy pole, někdy tou hrou člověk projde ani neví jak a někdy si vyzere kazdickej poslední srapnel.

1 Like

Ten závěr tvého příspěvku i mě hodně pobavil :grinning: . Dík za bezprostřednost.

Já to nemyslel nijak zle. Netvrdím, že si někdo něco vymýšlí. Jen jsem se bál toho co přijde, až dorazím řešit zajatce v Mrchojedech a všechno bylo fajn. Prostě do toho tolik nevidím a nechápu proč hra někomu jde a někomu ne. Samotného by mě zajímalo čím to je.

To může být způsobené třeba posloupností plnění questů. Každý je plní jinak.

A nebo něčím úplně jiným.:grinning:

Zeptám se tedy: Už jsem jednou hru dohrál. Má cenu to začínat znovu nebo mám čekat na další patche? Chci si hru náležitě užít :slight_smile:

obávám se že ti každej napíše něco jinýho, já hraju už podruhé, zachvíli budu opět na konci a bez chyby (a pro info jedu i dost vedlejších questů). Pak sou tu tací co mají problém hrát hlavní linii kvuli bugu takže těžko říct …

Přesně jak píše Mr.Cannabis každej ti napíše něco jinýho, to prostě musíš zkusit sám a uvidíš jestli ti to pojede bez problemu, mě osobně to jede v pohodě už na třetí dohraní, tady na tom foru se většinou ozyvají jenom ti, kterým to nejde takže věřím že více lidem to jde a nemaj potřebu se ozývat na foru.

Chci se zeptat, patch 1.4 není na PS4? Mám pořád stary patch a nastavený automatický stahovaní. poraďte

myslím, že na PS4 stále 1.4 nemáš, protože s ním měla určitá množina hráčů dost velké problémy (já mezi nimi) a předpokládám, že na PS4 bude certifikovaný až 1.4.2 který je nyní testován a bude bez všech neočekávatelných přídavných potíží…

Já jsem případ hráče, kterému hra jela od počátku naprosto parádně a zcela bez problémů a to přes mnoho patchů. Ovšem pak jsem se ocitl ve špatný čas na špatném místě (kombinace uložených pozic, postupu hrou a konkrétního patche) a od té doby stojím a čekám na opravu.
Tedy já ti doporučím, vyčkej nějaký čas, než se se natáhne doba mezi jednotlivými záplatami a pak si v klidu zahraj. Není pochyb, že i při novém hraní budeš spokojený.

Já mám patch ješte 1.3 a hru jsem dohrál, začal jsem hrát od začatku a hned nemohl jsem jít trénovat s Vańkem,vůbec jsem s ním nemohl mluvit, jak jsem se k němu přiblížil, sesypala se na mě celá vesnice a ubili mě. Nakonec jsem odinstaloval uložené pozice, začal úplně od začátku a vše je ok, tak snad se mi ten patch 1.4 nestáhne, abych mohl vklidu pokračovat

patch 1.4 se Ti určitě nestáhne. byl pro dost lidí problém a na PS4 je výroba záplat, dalo by se říct byrokraticky o hodně složitější. takže s ním rozhodně nebudou chvátat, jelikož i oprava je na mnodem déle. A patch 1.4.2 už bude v pořádku. Nemáš se čeho obávat. Přesně jak to píšou někteří výše, na foru si samozřejmě píšou Ti, jež nějaký problém mají. I já jsem na toto forum přišel až ve chvíli, kdy jsme měl problém. Ale WH komunikují a na hře pracují. Což je fajn.

1 Like

Moc děkuji za odpověď

Díky za názory :slight_smile:

Tak 1.4.2 je na Steamu už 3 hodiny v certifikačním procesu (https://steamdb.info/app/379430/depots/).

Ještě bych se chtěl zepta, jak jsem začal tu novou hru, tak už nemůžu najít nikde místa “spát a uložit”
Docela je to problém, musím použít sejvovici, aby se mi hra uložila a nebo musím čekat na automatické uložení, což je kolikrát zdlouhavé.

V jakém místě se nacházíš? Mám matný dojem, že jsem toto řešil taky a tato možnost přišla až ve chíli, kdy jsi “zakotvil” v ratajském podhradí.
Stejně tak ne všechny postele toto “umí”.