Oblíbené zbraně

Ahoj
Rád by se zeptal, jaké máte zbraně, já teď používám Herodův meč, ale takový Německý meč taky není špatný.

1 Like

Herodův meč 100%… Zkouším teď sekery a drtivé zbraně nej je asi kladivo :slight_smile: taky super… Jinak jsem dost trénoval luk a a myslel si, že to bude hard a nakonec mě to mile překvapilo, že na x one se to střílí jedna báseň :blush:

Co jsem našel v jednom campu meč sv. Jiří, tak používám jen on. Má ale dost nároky na Sílu.

3 Likes

Měč svatého Jiřka je nejlepší zbraň ve hře, je těžké si ji neoblíbit…
Já měl rád německý meč, spolehlivá zbraň s dobrou defense, charisma i odolností, vydržela skoro celou hru :slight_smile:
Vůbec jsem nepřišel na chuť pomalejším zbraním, pro mě je longsword srdcovka :slight_smile:

No momentálně mam meč svatého jiří Tip pro Vás kdybyste nevěděli od Neuhofu po hlavní dál z mapy leží tábor bez lapků s velkou truhlicí ala augsburg armor free + meč.sv.Jirka +500groshen :slight_smile: dále mam v kapse jitřenku a jilm luk +60 šípů lepší průbojné (perk lehká zbroj aktivován)

  • Pánové nechci vám zasahovat do tématu a řešit tu něco jiného ale abych nepsal nový topic a nemusel hledat nevíte někdo kde najdu recept na měsíčkový odvar ? jelikož ho nemohu sehnat umim toho dost a chtěl sem si momentálně navařit,neni to prdel jen v prošívce a kroužkách :slight_smile: díky moc

@votepzplzne zkus apatykáře v Ratajích nebo babku kořenářku nad úžicema v lese

Výborně :slight_smile: děkuju mockrát

1 Like
  • náhodou ještě že otravuju nevíš jak je postup k úkolu tajemství ocely nebo jak ? mam čekovat kováře co začne básnit ale i když sem schovaný v nejtemnějších hadrech a nemůže mě vidět i po 15 minutovým čekání nic neřiká na netu ten správnej psotup básně nemůžu najit notabene ne v českym jazyce

Ocelové tajné cíle
Zjistěte pravdu o tzv. Čarodějnictví kováře.
Začátek: Budu muset být velmi opatrný, abych získal informace od kováře Sasau. Podle všeho je to bláznivý bastard, který nemá rád, že by se někdo pokoušel nosit do svého řemesla. Možná by bylo lepší vyzkoušet jednu z jeho rodiny?
Dokončeno: Zjistil jsem, že Sasau kovář není mumlání kouzel, jen trochu hloupý kluk, který předpovídá, aby se časové fáze popouštění.
Opakujte ditty k Ledětskému kovářovi
Start: Jediné, co musím udělat, je naslouchat celé rémě Sasau kovářů, pamatovat si je a pak to opakovat s jeho rivalcem Ledetchko.
Dokončeno: Nakonec jsem se podařilo opakovat rýmu Ledetchkovi kovářovi a on mě odměnil za to. Možná bych si to měl zapamatovat - kdybych se někdy vrátil k obchodu, mohl by to být užitečný.
Potřebuji zjistit přesné pořadí kovářův ditty.
Začátek: Nepamatuju si kovářskou kovářku Sasau. Není na tom nic jiného než jít zpět a poslouchat ji znovu a tentokrát si to pamatujte slovem.
Dokončeno: Udělal jsem to! Ledetchko kovář dostal vysvětlení údajného magického procesu temperování, dostal jsem odměnu a kdybych se někdy vrátil k rodinnému obchodu, tento proces by mohl být užitečný.
Vraťte se zpět k Ledereckému kovářovi se slovem procesu temperování.
Začátek: Podařilo se mi kovářovi, aby mi řekl, jak dělá jeho temperování. Všechno to trvalo jen pár slov. Nyní řekněte Ledetchkovi kovářovi. Naštěstí se nemusím zabývat žádnými kouzly …
Dokončeno: Vysvětlil jsem temperovací proces Ledetčkovi kovářovi a on byl tak potěšen, že mi velmi hezky odměnil.
Poslouchejte kovářskou dittu.
Začátek: Kovář si mě nesmí všimnout, že mě nenosí, jinak nebude rým nahlas hlásit nahlas.
spustit uložení

Z jednoho webu přeloženo pres google @votepzplzne

Díky no :smiley: ale to je mi uplně k prdu viď :slight_smile: když tam nevidim ten verš :smiley: ale díky

1 Like

Ten mec sv. Jiri jsem mel take v truhle a cekal jsem az se mi zvysi sila, abych ho mohl pouzivat a po patchi 1,3 mi zmizel :frowning:

V lese u Ledečka si najdi další :slight_smile:

Stejně dobré je Žihadlo a navíc je to krátký meč, takže můžeš k němu používat bez omezení i štít.

To používám :slight_smile: má bodne poškození 79 :slight_smile: meč za 1.9k grošů :slight_smile:
Spis je divné ze ten meč z ničeho nic zmizel.
A ten meč ze Sáby je pěkný shit. Dost komplikovaný quest a nestalo to za to.

Kdepak najdu ten Herodův meč?

Já ho koupil u mečíře v Ratajích

Já používám meč kupecký, protože herodův je strašně OP a zabije kohokoliv na 1-2 rány, takže s tím je hra strašně nudná.

No je pravda, že pokud vás přepadnou dva tři lapkové s obuchem v ruce, chcípnou dřív než řeknou, co chtějí. Jedno vykrytí je prakticky smrt a když stojí vedle sebe, tak to vypadá jak když děláte masový špíz či šiškebab. Herodův meč už nepoužívám, chtělo by to nějaké obydlí v ratajích, kde by byl stojan na zbraně a vyskládat tam ty meče aby se aspoň na něco dalo dívat než aby se váleli v truhle. Takový německý meč si o to vyloženě říká.

Jojo, na vyšších levelech se občas stane, že nepřítele zabije jenom vykrytí jeho první rány, což je docela absurdní