Patch 1.7. - zklamání

Teda pro mě je nový patch zklamáním. Textury se mi načítají ještě pomaleji než předtím a s Ptáčkem o turnaji mluvit (alespoň zatím) nemohu. :slightly_frowning_face:

1 Like

Textury sa aj mne pomaly načítaju, mne skôr príde že mám nižšie FPS, no nečakám veľa.

1 Like

Peavda načítání textur je stále stejné.

Už som sa prešiel Ratajami, a tam namiesto chýbajúcich hláv majú ľudia hlavy holé (bez čiapky/šatky) a vôbec ich oblečenie sa nenačíta poriadne, keď ich stretnem, a to som necválal na koni, bojím sa, čo uvidím, keď budem mať koňa.

Já musel čekat půl minuty u spodního hradu v ratajích než se mi načte :smiley:

Za mě žádná změna k horšímu, takže spokojenost (hra šlape jak má). PC.

Ja s Ptackem take nemohl mluvit o turnaji. Nakonec jsem zjistil, ze v Samopsich je kovar, ktery Vam o tom turnaji rekne a da Vam jeste quest, na druhy den pak bude naplanovan turnaj. Zobrazi se upozorneni normalne jako pri questu. Pak je mozne jit druhy den rano na hrad a prihlasit se do turnaje. Na zapisne je nutne mit 60 grosu.

pro mě zatím víceméně taky… sice se to u mě malinko zlepšilo po technický stránce mam ten dojem… ale za DLC jsem zatím rád že jsem neutratil… ono celkově hra super po všech možnejch inovátorských stránkách… nehrál jsem lepší… nepamatuju že by mě nějaká jiná tak vtáhla do děje… ale těch bugů co kde bylo… pod pojmem tournament mode bych si představil něco jako v menu vedle new game tournament mode a multiplayer… nebo alespoň serii turnajů… a přitom se v mym případě jednalo o rychlý rozsekání tří amatérů 2x a to hraju s modem kde nemam zpomalenou animaci na perfect blok když útočej… o svatoplukovi jsem nic nevypátral (to asi ani nejde) za to si můžu znova vsadit u peška na sebe že vyhraju další turnaj… kterej je doufám bugnutej že se nespouští (jestli tam vůbec nějakej další má bejt a není bug to že mi pešek dává znova qst a že herald z turnaje znova hlásí počkej si pár dnů)…

Takže za kovářem v Samopších, ne za Ptáčkem? Super, tak já to jdu zkusit, ale někdo tady jinde psal, že když turnaj odehraješ, tak ti to sebere peníze a polovinu výzbroje, tak nevím.

Zatím jsem taky zklamán, protože nejsem schopný dohrát turnaj. Snažil jsem se o to 3x a pokaždé mě to z něho vyhodí, protže mě chce zatknout stáž. Přitom jsem nic neprovedl. Naposled se mi to stalo v posledním kole.
Hraju to na hardcore a je to nová hra, ještě jsem se nedostal k vyčištení té vesnice od lapků.
Má někdo stejný problém?

Ten turnaj je tak krátký? Já čekám, že tam bude třeba takových 128 účastníků a postupně vyřazovacím způsobem bych měl možnost dojít až do finále proti nějakýmu super bijcovi.

Hraji teď taky Hardcore a nemám teď ve hře Hádankáře a Toulavého rytíře, jak ty? Jestli to není tím módem? Že by v normál hře zase byli.

Nemám je tam taky, ale mám pocit, že už tam nebyl v normální hře po nějakém patchi.
Nejsou tam ani žebráci a ten mamánek.

1 Like

mamánek? to byl kdo? kde se nacházel a o co mu šlo? Nějak si ho nevybavuji.
Jinak je velká škoda, že tyto NPC už tam nejsou, protože Hádankář i Toulavý rytíř patřili k tomu nejlepšímu ve hře, co mě na ni přišlo zábavné.

1 Like

to by měl být jen první z nevim jak dlouhý řady turnajů (nasvědčuje tomu existence achievmentu na sesbírání celé sady zbroje, mam jen rukavice… ) ale další se mi nepovedlo spustit/potkat

To byl ten rytíř co odešel z domova od matky aby se naučil být statečný.

1 Like

Tak dneska po novém patchi mi hra přijde v pohodě. Textury se načítají normálka. Turnaj se spustil, ikdyž jsou jen 3 kola protivníků, tak to bohatě stačí, protože s každým se bojuje min. 2x. Já se např. dostal jen přes prvního soupeře, druhý už byl o trošku lepší než já, ale časem ho určitě taky dám. A peníze ani vybavení mi po turnaji nezmizelo.
Celkově ten turnaj docela super - tak nějak sem si to představoval. :slightly_smiling_face:

Taky se ve hře objevily značky s lovišti srnčí zvěře a nový gambler v Ledečku - super!

1 Like

tim srnčí myslíš opravdu srnčí jakože tam jsou srnky… nebo to je ikona jelena na lovení vysoké(deer hunting spot) co tam já mám odjakživa? vysokou a kance… srnčí tam nemám…

jinak první turnaj mi šel taky v podstatě bez problémů… žádný ztracený předměty ani zlato… ale další se mi ne a ne spustit… momentálně se o to snažim stylem že jsem v tý hospodě napůl cesty do talmberka… přeskočim den dám save… dojedu do ratají a nic… tak to zase loadnu přeskočim další den… save kuk do ratají a zase nic… už skoro měsíc ingametime a hovno z toho

Mě se ještě nic neaktualizovalo, tak jsem zvědavej jestli to pomůže.