Poprava - ukol od Heřmana

Mám menší zsáek s úkolem poprava. Jsou zde tři části, ztupit katův meč, otrávit kleště na trhání a oslabit koně otrávením. Nemůžu nikde objevit ty koně, ostatní dvě části sje msplnil. NEvíte, co s tím ?Díky

Ja to měl tak že jsem potřeboval ztupit meč otravit kleště a nahradit provaz a všechno jsem našel tam kde kat taboří, pokud vim tak kleště leží na voze, meč má v truhle ted si napamtuji v ktere ale když budeš hledat tak najdeš a toho koně to netušim jak ale předpokladam že vše najdeš na jednom místě tam kde taboří tak jsem to udělal ja.

1 Like

Vše mám, jen za boha nemůžu najít jídlo, kteým mám otrávit toho koně, ještě mě napadlo třeba jim dát nějaký třeba otrávený jablko nebo chleba do truhly…ale to pochybuju :smiley:

Máš otrávit kleště! Ne koně… :smiley: ale to se mi taky nepovedlo. Kleště jsem nikde nenašel. I tak ten quest proběhne v pohodě, když uděláš jen dvě věci ze tří. Vyměnil jsem provaz a ztupil meč a bylo to ok. :slight_smile:

Jinak otrávit věc jde tak, že jí máš v inventáři, máš v inventáři i jed, klikneš na jed a jen zmáčkneš použít a pak vybereš tu věc, kterou chceš otrávit. Pak otrávenou věc, tedy kleště v tomto případě, dáš zpátky, tam kde byly.

Kleště jse motrávil, vím jak se to dělá, a anšel jsem i jak otrávit koně…protože jsem zvolil místo oběšení trhání koněm…a měl sje motrávit KONĚ, kromě kleští, které nyly pro dalšího odsouzeného…a koně se dají otrávit použitím jedu do žlabu vlevo od vstupu do stodoly :wink:

Aha, moje chyba. To jsem nevěděl. :smiley: Tak napodruhé to snad udělám už dobře. Díky za info

Dělám teď taky tenhle úkol. Jak otupim meč? Na tom brusnym kole jsem ho dřel dlouho, kondice meče je 0%, ale quest mi furt píše ať ho ztupím. Dik za radu.

Napadá mě, Možná nemáš ten správný meč. Musí se nazývat Katův meč nebo nějak tak. Jinak fakt nevím.

Myslím si, že mi to psalo taky do okamžiku než jsem ho dal zpátky do té truhly - 0% je v pořádku.

Díky, zkusím to. Na YouTube jsem viděl ze když ho ztupil, tak postava zahlasila něco jako “a teď ho muzu dat zpátky”, ale ničeho takovýho jsem si u sebe nevsim.

a nevíte kde se dá najít ten jed? Zatím jsem ho nikde nenašel a uvařit ho taky numím.

Zkus najit nějakou bylinkařku nebo ten alchymista v Ratajich, ale nejsem si jistej jestli prodava zrovna jedy, zkus bylinkařky ti to prodaj určitě.

Jed dost často mívají kumáni

Stalo se vám někomu,když jste došli na popravu,ze na vás automaticky zaútočil ten kat? Chtěl jsem se mu vzdát,ale to nejde… Ze by věděl,ze jsem mu ztupil ten meč?

Mám k tomu jen jediné, netupte meč Falchion, ale Katův meč, který má v truhle ve stanu… :slight_smile:

Kde vyměním ten provaz ? Nikde ho nemůžu najít. :see_no_evil::see_no_evil:

Musíš jít do stodoly a vpravo je žebřík a vylezeš nahoru a tam dole na podlaze leží provaz.:grinning:

Kiež by som to skôr vedel. Hľadal som v každom kúte, no na povale mi nič neukazovalo.

z toho si nic nedělej, najít ho dělalo problém spoustě hráčů včetně mě.