Problémy s načítáním

Zdravím všechny, dostal jsem se k útěku z Vraníku. Z Vraníku jsem utekl. Poté následuje scénka, kdy se vracím zpátky za Rackem, a pak další scénka, kdy s Rackem mluvím. Po těchto scénkách se hra začne načítat a načítá se neustále. Po 30 minutách čekání jsem to vzdal. Přitom se načítací kolečko neustále točí, dokonce i herní hudba hraje. Hra do tohoto bodu šlapala bez problémů.

Neví někdo, proč se ta hra nechce načíst?
Má s tím také někdo problém?

Jo mam to taky, i další lidi jak na PC tak na boxu někomu pomohl patch, někomu hrát od jiného savu, me teda nic. Vyhledej si tady na fóru Infinite loading nebo Kostka je vržena, je tam víc info :).

Ahoj,
mám ten samý problém , nic jsem nikde nenašel

Špatně hledas :slight_smile: mam to samé na PC a problém je pry v questu v klášteře viz : Infiniti loading screen in the die is cast mission (Xbox) HELP! koment od Arthurdayne :slight_smile: zkus třeba pomůže, ideálně dej vedet jestli pomohlo :slight_smile:

Pomohlo, díky

Děkuji Wally za odkaz, sám bych to asi snad nenašel :smiley:
Pro jistotu to napíšu ještě sem v češtině.

Celý problém začíná už v tom klášteře. Abyste se vyhli tomu nekonečnému loadingu, tak musíte udělat toto:
Jakmile se dostanete do kláštera, tak se snažte, aby vás z něho jakýmkoliv způsobem opět vyhodili. Poté seberte své věci a ještě téhož dne v noci se vloupejte do kláštera (hodně těžký zámek), propližte se do spacích komnat, zabijte novice Antonína a seberte mu podivnou kostku. Utečte z Kláštera na domluvené místo s lapky!

Takto jsem to udělal já, a hra mě pustila dál. Tak snad pomůže i vám :slight_smile:

1 Like