Hra měla slušné prodeje pouze chvíli po vydání. Bylo to kvůli obrovskému očekávání hráčů,… které se nevyplnilo.
Já myslím, že Kickstarter a neustále odkládání hry bylo její nejlepší reklamou. Ruku na srdce - kdyby KC:D vyšlo najednou z ničeho nic vsadím se, že přijetí hry recenzenty by bylo mnohem přísnější a hodnocení horší. Hra byla ve stavu betaverze, spousta slibovaného obsahu chybí, bugy na každém kroku…
Jestli WH něco zvádli perfektně tak je to marketing. Hype vytvořili výborně, to se ukázalo v prvotních prodejích kdy o stavu hry nikdo nic nevěděl a lidé kupovali jako diví.
Propad hráčů je naprosto evidentní. Ano, u singleplayerových her je to po dohrání příběhu logické, ale v porovnání s jinými (i mnohem staršími) single hrami je vidět, že hráči o KC:D ztrácejí zájem velmi rychle. Dan Vávra sice může na Twitteru tvrdit co chce, ale je vidět, že pravdu rozhodně nemá…
Prodejnost podle statistik na Steamu nebude v současné době níjak velká, hádám, že podprůměrná. Jinak by se určitě WH pochubili jak to rádi dělají…
kde mužete jezdit do nekonačna furt to samí … Konec konců nechápu co tu vlastně řešíte?! nekdo se tu zeptá na prodejnost a zase jak je zvykem se tu ukazou lidi co potrebujou hned plivat na hru i kdyz se zmineným tematem to nemá nic společnýho … Jsem rád že WH nedají na takový zakomplexovaný lidi jako sou tady …
spíš sem měl napsat zapšklost. Někdo kdo napíše že mu ve hře chybí něco ( něco naslibovali ) a není schopnej si zjistit že to v tý hře bude v pokračování a jenom hejtuje?! no nevim? Samozrejme máš pravdu každej má právo na svuj nazor. Jen bych rek kdyz se na neco nekdo ptá je dobrý odpovídat na danou věc, pokud neumím mlčet a potřebuju se zviditelnovat i kdyz to absolutne nemá s tematem nic spolecnyho, je to pro me ona zapšklost a potřeba pošpinit hru ze kterou nejsu spokojenej. To je ale téma do nekonečna. Jen mi příde zajímavý že na žádnym zahraničnim webu neni tolik hejtů jak na CZ?! Že by česká povaha ve všem hledat neagativa? jinak ty asi zakomplexovanej nebudeš očividně umíš komunikovat s humorem
tohle jsou věci, kvůli kterým nemá smysl se čílit…