QUEST BUG ? - Pátraní po verbířích

Mam už ukol : pátraní po verbířích a vzdycky kdyz se mam zeptat mluvky tak mi z niceho nic umre v nemocnici . A videl jsem videa ze ten mluvka mi musi neco rict abych mohl jit dal co stim ???

Mám uplně stejný problém. Nevíte někdo co s tím. nebo ty Zubrant88 už jsi to nějak vyřešil? koukám že jsi tu psal už před 6dny. Nebo nikdo jiný prosím pomožte bez hoto se nehnu z místa

mluvka řekne že máte jít po stemění do malého kostela v sázavě,kde ty verbíři nabíraj nováčky

Tak to mě pro jistotu sním nejde ani mluvit.

1 Like

Taky ho muzu pouze okrast? Nevite co dal?

ŘEŠENÍ ! - Zajděte za tím chlapem , ten co dělá tu kůži on vám řekne že potřebuje vyhodit od domů večer nějaky chlapy co dělaj bordel … Nad nima musíte zvítězit v souboji a ten poslední nad kterým vyhrajete vam řekne stejný to co mluvka ! :slight_smile:

1 Like

Ahoj, díky za radu… Ale i toto mám zabugované, všechny jsem už porazil a nic…

ty ho porazíš když ho porazíš bude omračenej tak musis počkat až se probere a pak se dá s ním mluvit a pokračuje přiběh

Díky, zkusím to :slight_smile:

Super, díky moc za radu, mám to :slight_smile:

mluvka řekne že máte jít po stemění do malého kostela v sázavě,kde ty verbíři nabíraj nováčky - a kde je ten kostel ???

u hlavní sázavské návsi, vedle pranýře a písaře, nemůžete to minout mladý pane :smiley:

tak tam jsem byl celou noc a nic

hmm tak tam možná nejsou dokud ten quest nějak nespustíš no bohužel…eště jednu věc sem si vzpomněl, aby se spustila cutscéna je třeba tam kliknout v kostele na oltář (a tím se začít modlit), schválně jestli ti to pude,normálně na něj totiž kliknout nejde …

dík za radu vyzkouším

byl jsem tam od 21 do 4 hod a oltář nic - budu muset vyhrát rvačku, když Mluvka je kdoví kde

Předpokládám, že nemocnému v lazaretu je potřeba nejdřív pomoct v rámci vedlejšího úkolu, kde pomáháš s ošetřováním raněných Skalických. Pokud jsi to předtím neudělal, je možné, že proto umře. I tu informaci ti vlastně pak poví jen z vděčnosti za záchranu.

Mluvka mi prozradil co bylo třeba (nebylo třeba řešit žádný vedlejší quest), v questu mám teď A a B s tím, že A je mlynář Šimon (od toho se už nedozvím nic) a B je kostel v Sázavě, kde mám čekat na verbíře - čekal jsem už 2 noci a nic (pouze přišel nějaký zmatený měšťan a i když jsem si ho vůbec nevšímal, napadnul mne a když jsem si to nenechal líbit tak rychtář a šatlava:-)) Nevím jak ty verbíře zaktivovat - je fakt, že klikat na oltář mne neapadlo (sice jsem na něj tuším vylezl, ale neklikal).

Musíš dojít k oltáři a zmáčknout e a objeví se cutscena.:grinning:

Dojít k oltáři a zmáčknout:-) To je teda zase věc…a já už tam prodrbal dvě noci:-)) Děkuji uctivě za radu…