Quest „Chátra druhá část“

Dobrý den, stala se mi taková nepříjmná věc a tou je, že jsem začal plnit quest „Chátra,“ první část tohoto questu proběhla v pořádku, ale když se snažím splnit část druhou, tak toho nejsem schopen, celý týbor lapků jsem vyvraždil a vzal si od nich trofeje, avšak velitel tábora nikde.
Navigace mě i přes to pořád táhne někam kousek od tábora (jen pár metrů, asi 100), avšak velitel není ani tam, kam mě táhne navigace, ani v tom táboře lapků, chtěl bych se zeptat, jestli někdo měl stejný problém a neví, jak ho vyřešit či jestli někdo nemá jenom nápad, co s tím, byl bych Vám moc vděčný, děkuji :slight_smile:

Včera jsem ten quest dokončil bez problémů, zkus načíst předchozí save

To bych udělal rád, ale problém je v tom, že ten quest jsem si vzal již před delší dobou a poté jsem hrál prostě dál, jelikož jsem si myslel, že se to zlepší, ale nic. Avšak, díky za radu

Nejspíše byl velitel raněný a někam zdrhnul. V takovém případě počkej 5+ dní, mrtví lapkové by měli obživnout a dostaneš novou šanci sejmout bandu i s velitelem.

Dobře, velice Ti děkuji, zkusím nějakou dobu vydržet, aby se respawnuli.

Vseobecne,ak bandita pred tebou ujde z boja,a je zivy/nezraneny kriticky,za par minut sa vrati do tabora. Staci si ho vycihat niekde v krovi poblizku a sejmut zozadu dykou :grinning:

Díky za radu, ale to jsem již zkoušel a nic, nevím, ještě vyzkouším.

V tvojom pripade je dost mozne ze bol kriticky zraneny,niekam odbehol a zgegol v krikoch. Teoreticky by si ho vedel najst,ale to by si musel mat kua stastie. Lepsie bude pockat par dni,nez sa “obnovi” osadka kempu.

Dobře, vyčkám, děkuji.

Daj potom vediet,jak sa zadarilo :wink:

Jistě napíši, zkusím nějakou chvíli počkat a uvidíme, mohu se jen zeptat, mohu ten quest normálně sledovat, nebo radši ne?

No ja to hram po americky,takze neviem ci to je qvest ktory myslim ja. Dava ti ho Bernard z Talemberku? Ides po Kumanoch? Kym nedas dole dany kemp,neda ti Bernard dalsi na vycistenie. Dokopy su to asi 4 kempy,ak si dobre pamatam. Mozno 5.

Hele, nevím, jestli je to stejné, jelikož tento dává Bernard z Ratají a v Talmberku je Bořek :smiley: a nechodím po kumánech, ale jenom po lapcích.

Měl jsem naprosto stejný problém a do teď ten quest nemám díky tomu hotový :smiley:

A ani se Ti to neresetnulo?

Ono jde o to, že já jsem zkusil i jiné tábory, jestli když zabiju velitele tam, tak se to nezapočítá, ale bohužel :frowning:

Sory,moja chyba,ja si tych dvoch starych capov stale pletiem. Ano,v Ratajich je kapitan Bernard. V Talmberku je sir Robard = po cesky to moze byt Bořek (stavitel😁)

Jojo, tak to bude :smiley:

Mozno najrychlejsie ako zistis,ci sa kemp obnovi,je nechat sa v Ratajich zlapat za daky kriminalny cin. Odsedis si desat dni v satlave a mozes ist pozriet,ci uz znova kempuju :wink:

To zní dobře, asi to udělám, ale když budu dlouho ve vězení, tak mi půjde dolů síla, apod. máš nějaký rychlý způsob, jak to dostat nahoru? :smiley: