Dobrý den, stala se mi taková nepříjmná věc a tou je, že jsem začal plnit quest „Chátra,“ první část tohoto questu proběhla v pořádku, ale když se snažím splnit část druhou, tak toho nejsem schopen, celý týbor lapků jsem vyvraždil a vzal si od nich trofeje, avšak velitel tábora nikde.
Navigace mě i přes to pořád táhne někam kousek od tábora (jen pár metrů, asi 100), avšak velitel není ani tam, kam mě táhne navigace, ani v tom táboře lapků, chtěl bych se zeptat, jestli někdo měl stejný problém a neví, jak ho vyřešit či jestli někdo nemá jenom nápad, co s tím, byl bych Vám moc vděčný, děkuji
Včera jsem ten quest dokončil bez problémů, zkus načíst předchozí save
To bych udělal rád, ale problém je v tom, že ten quest jsem si vzal již před delší dobou a poté jsem hrál prostě dál, jelikož jsem si myslel, že se to zlepší, ale nic. Avšak, díky za radu
Nejspíše byl velitel raněný a někam zdrhnul. V takovém případě počkej 5+ dní, mrtví lapkové by měli obživnout a dostaneš novou šanci sejmout bandu i s velitelem.
Dobře, velice Ti děkuji, zkusím nějakou dobu vydržet, aby se respawnuli.
Vseobecne,ak bandita pred tebou ujde z boja,a je zivy/nezraneny kriticky,za par minut sa vrati do tabora. Staci si ho vycihat niekde v krovi poblizku a sejmut zozadu dykou
Díky za radu, ale to jsem již zkoušel a nic, nevím, ještě vyzkouším.
V tvojom pripade je dost mozne ze bol kriticky zraneny,niekam odbehol a zgegol v krikoch. Teoreticky by si ho vedel najst,ale to by si musel mat kua stastie. Lepsie bude pockat par dni,nez sa “obnovi” osadka kempu.
Dobře, vyčkám, děkuji.
Daj potom vediet,jak sa zadarilo
Jistě napíši, zkusím nějakou chvíli počkat a uvidíme, mohu se jen zeptat, mohu ten quest normálně sledovat, nebo radši ne?
No ja to hram po americky,takze neviem ci to je qvest ktory myslim ja. Dava ti ho Bernard z Talemberku? Ides po Kumanoch? Kym nedas dole dany kemp,neda ti Bernard dalsi na vycistenie. Dokopy su to asi 4 kempy,ak si dobre pamatam. Mozno 5.
Hele, nevím, jestli je to stejné, jelikož tento dává Bernard z Ratají a v Talmberku je Bořek a nechodím po kumánech, ale jenom po lapcích.
Měl jsem naprosto stejný problém a do teď ten quest nemám díky tomu hotový
A ani se Ti to neresetnulo?
Ono jde o to, že já jsem zkusil i jiné tábory, jestli když zabiju velitele tam, tak se to nezapočítá, ale bohužel
Sory,moja chyba,ja si tych dvoch starych capov stale pletiem. Ano,v Ratajich je kapitan Bernard. V Talmberku je sir Robard = po cesky to moze byt Bořek (stavitel😁)
Jojo, tak to bude
Mozno najrychlejsie ako zistis,ci sa kemp obnovi,je nechat sa v Ratajich zlapat za daky kriminalny cin. Odsedis si desat dni v satlave a mozes ist pozriet,ci uz znova kempuju
To zní dobře, asi to udělám, ale když budu dlouho ve vězení, tak mi půjde dolů síla, apod. máš nějaký rychlý způsob, jak to dostat nahoru?