Quest rytířský turnaj?

Ahoj, mám dohranou hlavní linku,ale na tenhle quest sem nikde nenarazil. před vydáním hry byly obrázky a videa kde byl nějaký turnaj na horním hradu v Ratajích, tak sem doufal, že to ve hře je. Prošvih sem to někde nebo to tam prostě neni a zas nás jen lákali na něco co hra neobsahuje ?

ty jo taky zahrál rytířký turnajek :slight_smile: ale taky o něm nevím. nejpíš tam není ale rád bych se mýlil

Zatím jsem na to nenarazil, ale byl by dobrý nápad podobný quest přidat (pokud ve hře není), z tohoto screenshotu vypadá zajímavě.

tak mám dobré zprávy WH dle twitteru Dana Vávry na turnaji pracují a bude to v rámci FREE DLC! (pracují i na psím společníkovi a hratelném ženském charakteru)

2 Likes

Free dlc pre koho iba pre backerov hry podľa mňa

1 Like

to si nemyslim, pro každýho kdo si hru koupil,proč by to mělo bejt jen pro backery (jsem backer na KS) ? dyť ty v podstatě zaplatili míň… :slight_smile:

Daniel vavra povedal že dlc sú v príprave a zadarmo budú len pre backerov už sa to tu riešilo veľa krát ani ja som tomu neveril

1 Like

By mě zajimalo, jak to asi bude vypadat za ženskou postavu, když ženy v té době neměli žádné práva to mi vrta hlavou fakt hodně a rozhodně mi nepřijde realitstické udělat Jindřišku jako bojovnici nebo že by Racek přijmul ženskou jako jeho panoše to je taky pěknej bullshit. :smiley:

Ta ženská postava bude Tereza, očekávám jen pár questů, její příběhová lajna byla předčasně ukončená, protože jí nestihli dodělat …

shrnutí, proč hraje velkou roli ... obsahuje spoilery
  • Byla představená v rámci animace ještě ve Skalici (to neměla ani ta Jindřichova přítelkyně)
  • Při útěku jsi jí pomohl od Kumánů (ale nemusel)
  • Zachránila tě
  • Bydlíš u jejího strýce
  • Questlajna s minimálně třema návratama … a pak nic? Tohle je nedodělaný příběh postavy.
  • Vávra říkal, že s Terezou má dlouhodobé plány …
  • … otázkou je, jestli si jí Jindřich vezme, protože několikrát zaznělo, že urození si nemohou brát neurozené, ačkoliv Jindřich je jen levoboček …
2 Likes

To vim že Warhorse ma plany s Terezou, ale čekal jsem spíš par questu že se bude hrat za Jindru a budou se řešit nějaké problémy které má Tereza, jinak hrat přímo za Terezu by mohlo byt zajimavé, ale samozřejmě by to bylo na pár questu, možna tam bude něco o jejím utěku ze skalice, no nechme se překvapit. :slight_smile:

To nebude Tereza však jej hovorili Anna. Čo som čítal a má to byť väčšie DLC preto pridávajú oblečenie a tak na ženy

Myslíte si, že když do Turnaje půjdu se svými zbraněmi v inventáři (budu tam mít vlastní krátký meč, dlouhý meč, sekeru, kladivo), tak je v tom Turnaji používám? Nebo to jsou všechno erární zbraně při těch soubojích?
A taky jsem ještě nikdy nebojoval s palcáty. Bojoval v Turnaji někdo s palcátem?

Bojuješ jen se zbraněmi ktere ti daji na turnaji.sve Jinak ani zbroj není tvoje.vše vyfasujes a pak vratis… chce fair play :smiley: :smiley: :smiley:

Měl bych dotaz k obtížnosti. Hraju to poprvé, takže nemám ještě vylevelovanou postavu, a ani neumím všechny zbraně, nicméně, když se přihlásím do turnaje, tak první kolo projdu téměř bez zranění a ve druhém dostanu výprask. A to takovým stylem, že když já se trefím, tak soupeři ubyde neznatelně života, a když se on trefí, tak mám rázem polovinu. Což bych chápal, kdyby měl soupeř něco lepšího, nebo já třeba mizerné brnění, ale podle toho, co říkal herold, se bojuje se stejnými zbraněmi i zbrojí, takže nechápu, v čem je ten zásadní rozdíl a proč jsou jeho zásahy najednou tak výrazně účinnější.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Petra řečeného Černý. Když Zajdu nejprve za kovářem a pak až se zucastnim turnaje, má to nějakou příběhovou linku? Jde mi o to, že jsem prvně šla za Ptáčkem a zúčastnila se turnaje a pak teprve po vítězství šla za kovářem. Teď už jde dát jen při rozhovoru, tě jsem vyhrála ale o jeho synovi nic nevím a nebo, že mu s tím nepomůžu. Ale nikdo mi o jeho synovi nebo tom rytíři nic říct nechce (možnost při rozhovorech není). A když jsem koukala na předchozí save, tak je to u turnaje v kostkách (a to mám DLC s Ptáčkem hotové). Tak jen jestli to má smysl se vracet nebo ne.

Bude to právě tím, že soupeř má postavu vymakanou (má větší sílu, obratnost apod.) takže se dokáže do rány více opřít a na tvoje údery dokáže naopak obratněji reagovat, že mu skoro neublíží.
A v prvním kole turnaje - to jsou zřejmě ještě větší sušinky než tvoje postava.

1 Like

Podle mě ne, nemá to smysl se vracet.:slightly_smiling_face:

Taky mě to napadlo, protože už jiná možnost není, jen mě překvapuje, jak je ten rozdíl výrazný a že stačí jen staty postavy a na zbroji a zbrani (a skillu) vlastně moc nezáleží. Lidi, co psali, že vyhráli turnaj, to nejspíš hráli až po dohrátí hlavního příběhu, takže měli už vypracovanou postavu. Já se k tomu dostal v průběhu hraní asi tak v první třetině, tak jsem zvědav, jestli se to časem zlepší. Zase mám výhodu, že si mohu jednou začas odskočit na turnaj, a když to neklapne, tak to zkusím příště.

Už jsem to psal někde jinde, že v této hře jsou všechny zbraně víceméně stejně silné.
Taky jsem začal chodit na turnaj asi v 1/3 a trvalo mi snad 4x než jsem přelezl přes druhý kolo. Postupně to šlo líp a líp (ale i štěstí na zbraň v případném rozhodujícím třetím klání bylo důležité) :slightly_smiling_face:

Zdar a byl jsi za bernardem? učil tě branit a mistrovske vypada? pokud to neumiš tak nemužeš delat comba a učině se bránit atd… musis se to nedřive naučit.