Ukončení hry

Po skončení hry môžeš samozrejme nahrať starý save. Jeden save sa ti automaticky vytvorí pred výjazdom s ním, ak hráš normal mode. Avšak DLC sa nedajú hrať na konci hry, ale pred začatím questu Kostky jsou vrženy.

ok a to je zhruba jaká část hry ?

dobrý už vím

a proč se to nedá hrát až po konci ?

Lebo isté udalosti sa udiali a okrem iného, každý je na konci bohatý a skoro max level, takže by DLC prešiel za chvíľu, možno aj preto, aby to dávalo príbehovo zmysel, lebo Jindřich je na konci hrdina, no uprostred mu dávajú úlohy, aby ho aj testovali. A možno za zmienku stojí aj to, že tí, čo ti spustia DLC quest by wa mohli nachádzať niekde v stratene. Takto vedia, že medzi touto a touto udalosťou bude NPC quest giver behať po tej istej trase v jednom meste a tak sa aspoň nepokazí hra.

Blbost! Sice dlc ještě nemám, ale tady: https://forum.kingdomcomerpg.com/t/the-amorous-adventures-of-bold-sir-hans-capon-dlc/61402 je jasně napsáno že se dlc spouští i po startu epilogu. Tudíž na konci hry, než Ptáčkovi řekneš že definitivně odjíždíte můžeš dlc v klidu hrát.
Nikdo žádný starý savy (před Kostky jsou vrženy) vytahovat nemusí, to by se nikomu nelíbilo jelikož v době vydání dlc, už to měla většina lidí dávno dohraný. To by postrádalo smysl to vydávat jen pro lidi, co jsou někde uprostřed příběhu.

Capon DLC je výnimka, ale tiež bugnuty, takže som hral len polovicu. Ďalším ľuďom vôbec nechcel dať quest a preto predpokladám, že to bolo treba hrať skôr, ostatné DLC to vyžadujú.

opravdu, já mám konec, jen na konci mapy mám promluvit s ptáčkem, je pravda, že jsem si from the ashes koupil po dobytí přibyslavic, ale band of bastards mám od konce hry a v pořádku jsem to nové dlc dohrál.

To neni pravda. Každý dlc jde spustit z epilogu, píšou to sami Warhorse. Prosim tě, přečti si to a nerozhlašuj bludy.
Jo Capon měl bug co blokoval půlku dlc, teď by to mělo bejt ok.

1 Like

díky všem. ještě jedna otázka. až dohraju všechny 4 příběhový dlc tak si tu hru dohrát budu moct ne ? teda za předpokladu že opravdu budu muset začít před questem kostky jsou vrženy. díky

Jasně že jo, jsou to jen questy ve hře navíc. A jak říkám, dlc můžeš začít hrát klidně až na konci v epilogu.

2 Likes

Nerozhlasujem blbosti. Mal som tú info od Warhorse. Asi to medzičasom zmenili, ak vám to funguje.
“The DLC can only be started after the Baptism of Fire quest. After completing this quest, the only time when it will not be possible to start is the period from entering Vranik in The Die is Cast quest up to the start of Epilogue quest.”
Tak som si pozrel, že ten quest má začiatok po cutscene s Markvartom Jobstom a nie s Hansom. Mýlil som sa, neúmyselne.

Však jo, člověk se může splést, ale radši to ověř než to začneš hlásit jako hotovou věc, taky mě to trochu vystrašilo, že bych pak musel loadovat bůhví kam😀.
Prostě od questu Kostky jsou vrženy to nejde, až dokud nezačne Epilog.

1 Like

k tomu from the ahes. když sjedná dodávku obilí třeba z úžic tak zaplatím 160 grošů. je to jednorázová platba nebo to budu muset platit vždy jednou za nějakou dobu ? a když to domluvím tu dodávku tak se to bude dovážet furt nebo budu muset vždy objednávat nové dodávky ?

Na každý zdroj si musíš nájsť obchodníka. Akonáhle vyjednáš s nimi, nemusíš už nič viac riešiť. Tuším, že ti tie zdroje budú odoberať z truhly, teda pripočítajú sa ti výdaje.

ok díky a ještě za tou truhlou kde dávám peníze na chod vesnice tak je ještě jedna truhla prázdná. tam budou moje vydělané peníze nebo na co to je ?

Neviem, či jedna z truhiel nie je ako úložná na zbytočnosti a tak. Výnosy ti tuším prídu do tej istej. Ja keď som mal vylepšený Rathaus, tak sa mi tie truhly presunuli na iné miesto/poschodie, takže už neviem ako to bolo na začiatku.

no já nevím pokud by to bylo v jedné tak je to matoucí protože si tak nemůžu kontrolovat kolik jsem vydělal přesně nebo jestli jsem vůbec něco vydělal

ale peníze za udržbu mi odcházejí ale žádné mi nepřicházejí

Ono sa to sčítava dokopy a buď ti pridá alebo odpočíta do tej truhly. Na začiatku máš vyššie výdaje ako výnosy.