Môžete mi pomôcť kde mám násť tu prašivú bandu pre vikara? akosi stále neviem určiť kde presne mám isť ani podla knižky
Tento quest jsem si dost užil V knize je to krásně popsáno, kudy jít. Je nutné si všímat, co je kolem… směr, kterým se máš vydat z vesnice… kolem čeho projdeš, atd. Jsou tam náznaky jako “věže s dělníky a jejich královnou” (teď nevím, jak to bylo přesně), ale text ukazuje na včelí úly. Nechci víc spoilovat. Zkus na to přijít sám Ale kdyby náhodou ne, kdyžtak zase časem poradím…
Potom tam bylo tuším něco ve smyslu, “uviděl jsem dvě plačící vdovy a spočinul jsem v jejich stínu” to je taky celkem jasné vzhledem k tomu kudy tě cesta navede Fakt nádherné dvojsmysly.
Jen pozor tenhle quest ma bud nejakej timeout, nebo ho progress v pribehu ukonci, me proste jednou vyskocilo failed, kdyz sem delal neco uplne jinyho a jinde.
Jinak ten quest je nedodelanej, protoze vikar vam rekne, ze se mate ptat lidi v Uzicich, ale nikde neni zadna dialogova polozka k tomu… Byt by vam nic nerekli.
Já ho zase bezproblému dokončil nejdůležitější je se ptát faráře Bohuty, Vikáře a taky kacířů, pokud je najdeš. S nikým jiným jsem v průběhu questu nemluvil.
Samozřejmě quest se může vyvíjet pro každého hráče jinak, tak je možné, že se na nějaký bugnutý konec narazí.
No válčil jsem s tím na začátku, ale zápis z výslechu je fakt dobrý pomocník a šlo to dobře. A jakmile jsem se chytil prstu božího, tak už to šlo samo.
jak pise KubaPlsek, staci trochu premyslet a mit predstavivost… krasne se jde drzet toho vyslechu… ale je pravda, ze jsem taky napoprve kufroval po louce a hledal to, nez jsem to od tech placicih vdov pochopil dal ono pri velke fantazii pak vidite zebra Leviatana vsude
Ten prst boží jsem víceméně tipnul… nevíš přesně, co to bylo?
nespoilujte… proste vypada do jako prst a ma to neco s bohem
Však do soukromé zprávy
Chlapci nenapínajte ma. No neviem teraz či ten prst sa myslí ten biely kríž a niečo tam bolo že ísť na východ nie? Ale keď pôjdem na východ ostatne nedáva zmysel a tie vdovy neviem čo si mam o nich myslieť
oboji je pravda, jdes na vychod od uzic… a tam je ten bilej prst
Včelí úly jsem napověděl Plačící vdovy už fakt nemůžu. Nepřiprav se o ten pocit, kdy to objevíš sám
napoveda… preloz si “placici vdovy” do anglictiny… a je to v prekladu skoro stejny
Na slovo plačící nebo smuteční je těch překladů více Teď ho jenom zmateš…
tak smutecni, tos uz napovedel dost… to pochopi i zabednenec
Třeba by si toho nikdo nevšiml…zamíchal jsem to do jiného kontextu .
no prišiel som k tomu rybárovi a odtial som vyšiel z domu a uvidel 2 vrby ktore mi ukazovali tie 2 mosty a mal som ísť do toho laveho po tade som dosiel a dalej by som mal uvidieť nejakých slamenních mužikov to budu asi na poli ale neviem ktorým smerom ísť nejaka nápoveda? je to srpávne čo som písal?
A vypísalo mi ze som nesplnil úlohu takze je to limitovane povedzte mi to rovno prosim.