Uloha s vikarom

Môžete mi pomôcť kde mám násť tu prašivú bandu pre vikara? :smiley: akosi stále neviem určiť kde presne mám isť ani podla knižky :smiley:

1 Like

Tento quest jsem si dost užil :slight_smile: V knize je to krásně popsáno, kudy jít. Je nutné si všímat, co je kolem… směr, kterým se máš vydat z vesnice… kolem čeho projdeš, atd. Jsou tam náznaky jako “věže s dělníky a jejich královnou” (teď nevím, jak to bylo přesně), ale text ukazuje na včelí úly. :slight_smile: Nechci víc spoilovat. Zkus na to přijít sám :smiley: Ale kdyby náhodou ne, kdyžtak zase časem poradím…

3 Likes

Potom tam bylo tuším něco ve smyslu, “uviděl jsem dvě plačící vdovy a spočinul jsem v jejich stínu” to je taky celkem jasné vzhledem k tomu kudy tě cesta navede :slight_smile: Fakt nádherné dvojsmysly.

1 Like

Jen pozor tenhle quest ma bud nejakej timeout, nebo ho progress v pribehu ukonci, me proste jednou vyskocilo failed, kdyz sem delal neco uplne jinyho a jinde.
Jinak ten quest je nedodelanej, protoze vikar vam rekne, ze se mate ptat lidi v Uzicich, ale nikde neni zadna dialogova polozka k tomu… Byt by vam nic nerekli.

Já ho zase bezproblému dokončil :slight_smile: nejdůležitější je se ptát faráře Bohuty, Vikáře a taky kacířů, pokud je najdeš. S nikým jiným jsem v průběhu questu nemluvil. :slight_smile:

Samozřejmě quest se může vyvíjet pro každého hráče jinak, tak je možné, že se na nějaký bugnutý konec narazí.

No válčil jsem s tím na začátku, ale zápis z výslechu je fakt dobrý pomocník a šlo to dobře. :slight_smile: A jakmile jsem se chytil prstu božího, tak už to šlo samo. :slight_smile:

2 Likes

jak pise KubaPlsek, staci trochu premyslet a mit predstavivost… krasne se jde drzet toho vyslechu… ale je pravda, ze jsem taky napoprve kufroval po louce a hledal to, nez jsem to od tech placicih vdov pochopil dal :wink: ono pri velke fantazii pak vidite zebra Leviatana vsude :smiley:

1 Like

Ten prst boží jsem víceméně tipnul… nevíš přesně, co to bylo? :smiley:

nespoilujte… proste vypada do jako prst a ma to neco s bohem :wink:

Však do soukromé zprávy :smiley:

Chlapci nenapínajte ma. :smiley: No neviem teraz či ten prst sa myslí ten biely kríž a niečo tam bolo že ísť na východ nie? Ale keď pôjdem na východ ostatne nedáva zmysel a tie vdovy neviem čo si mam o nich myslieť :smiley:

1 Like

oboji je pravda, jdes na vychod od uzic… a tam je ten bilej prst :stuck_out_tongue:

Včelí úly jsem napověděl :slight_smile: Plačící vdovy už fakt nemůžu. Nepřiprav se o ten pocit, kdy to objevíš sám :slight_smile:

1 Like

napoveda… preloz si “placici vdovy” do anglictiny… a je to v prekladu skoro stejny :wink:

1 Like

Na slovo plačící nebo smuteční je těch překladů více :smiley: Teď ho jenom zmateš…

tak smutecni, tos uz napovedel dost… to pochopi i zabednenec :wink:

1 Like

Třeba by si toho nikdo nevšiml…zamíchal jsem to do jiného kontextu .:smiley:

no prišiel som k tomu rybárovi a odtial som vyšiel z domu a uvidel 2 vrby ktore mi ukazovali tie 2 mosty a mal som ísť do toho laveho po tade som dosiel a dalej by som mal uvidieť nejakých slamenních mužikov to budu asi na poli ale neviem ktorým smerom ísť nejaka nápoveda? je to srpávne čo som písal?

A vypísalo mi ze som nesplnil úlohu takze je to limitovane povedzte mi to rovno prosim.