je to nalevo od toho většího rybníku v tom lesíku
Ďakujem a ešte mi možete povedať čo všetko opraví patch 1.3? lebo mám teraz 1.2.5 ale neopravilo to všetko.
Nevim jestli to je velkej spoiler, ale přesto upozornuji na spoiler,
V zakroužkovanem poli je lokace kde je quest item kterej potřebujete, myslim že to byl malej kříž jen tak položenej, tak zkuste prohledat oblast a najdete co hledate.Uplne polopaticky je to tady… Sem rad, ze s tim timelimitem sem mel pravdu:
Pokud si to propasnul, muzes se aspon podivat o co si prisel…
no ja som nejaký čas hľadal a ukazalo mi ze som ju nespravil ale nemal som to uložene a tiež mám aj dozačie uložene pozície takže to spravím pohode jedina uloha ktora mi nejde urobiť je slávici mám 2 klietky a 3 nemôžem nájsť a zase aj značku mi ukazuje jednu tam kde som to už zobral dufam že vyjde na to čo najskôr patch a tiež som našiel jeden bug s truhlou v pribyslaviciach kde je jedna truhla v bielom stane ale ked ju chcem otvoriť nepustí ma lebo je ten stan malý.
Tohle je jeden z bugu viz muj seznam, klikni na link…
Cože? To jsem tam vůebc neměl. Já tam měl jen něco ve smyslu “vyšel jsem z hospody a dál okolo kostela na východ” a nic víc. Takže jsem celej herní den skenoval lesy a pole až jsem to místo našel… ale nic o úlech. O.o
asi jeste neumis moc dobre cist (jako Jindra) :))
taky sem to tam neměl a čtení mám na 15…je to divný…nebo to bylo na víc stránkách a už sem to nedočet leda…?
Je to možný, formátování stránek ve hře je někdy divné. Třeba i v klášteře při zkoumání knihy se jmény noviců to vypadá, že končí a přitom jsou další stránky. Schválně to pak prozkoumám, jestli to pokračovalo. Ale v nějakém návodu na netu byla taky jen ta “krátká” verze.
Na více stránkách to určitě bylo…možná jsi nelistoval dál
tak tos o dost prisel, ma to asi 8 stran
sakra,to mě mohlo taky napadnout