Uvahy o dalsich stretch goals

Středoasijskyho pasteveckyho (Alabaje) bych tam chtěl =0).

A nejspíš by tam mohlo být těch plemen víc.Samozřejmě,že plemena která jsou tu už dlouho.Viz Středoasiat.Ale ovšem jestli se pohybovali v té době už na našem území těžko říci.To je spíš otázka pro nějakýho super pejskaře historika :smiley:

6 Likes

Kdo hledá najde, super obrázek, díky za něj:-)

Václav IV měl spoustů psů, hlavně loveckých - od chrtů, přes ohaře až po menší psy na norování. Návíc si držel předchůdce dnešních dog na ochranu a jedna doga s ním spala i v komnatě, údajně “nešťastnou náhodou” zadávila jeho první ženu, takže co se týká psů je tam dost možností…

Tak kampaň jde do finále :). Kostky jsou vrženy :D. Myslím, že ten milion by mohl padnout.

Jo milion určitě padne! Bude psík! :slight_smile:
Jen doufám, že bude na výběr i hraní bez psa, ony ty nucené kooperace nejsou taky vždycky k dobru…

Taková malá drzá vsuvka;)Jelikož za posledních 24 hodin se vybralo cca 90k liber, tak jestlipak Warhorse přihodí ještě jeden Stretch Goal za 1.100.000 liber? Vim, že jsem otravnej s tim už, ale co ten coop?:slight_smile: Mohl bych hrát třeba za toho čoklíka jako druhou “postavu” (muehe, to je divný, ale proč ne)?:wink:

Edit: tak koukám na mail a on update. Takže slavnýho herce na nadabování jste vybrali jako další Stretch Goal, nu dobrá;) (grrrr)

Edit 2 (po pár minutách vstřebání): Sakra! Když už jste se teda rozhodli pro dabing, tak proč tak drahá celebrita (když je tak slavná hvězda, tak určitě honorář nebude málo)? Za ty prachy to mohlo posloužit (několika patriotama) vysněnýmu českýmu dabingu. Stačilo zajet do pár menších divadel (Ostrava, Brno, Budějice, Domažlice, Ústí, to vše namátkou) a bylo za ty prachy hlasů jak nasr***. Snad tohle pomůže se rozhejbat těm cizákům za hranicema nasypat víc peněz, ale přesto trochu zklamání (i když jsem nevelebil ten českej dabing).

Edit 3: Je 19.2.2014, 23:18 hodin a já gratuluju Warhorse ke kickstarterovýmu milionu liber! Na zdraví!

no jsem opravdu rád že mi to s tím psem vyšlo :slight_smile:

Zatím jsem nedostal kód na Alpha test, takže mám roupy a nemohl jsem si na hlavní stránce nevšimnout, že jsme dosáhli dalšího cíle.

Gratuluji!

Oživuji proto tohle staré téma, protože by mě dost zajímalo co si Vy ostatní myslíte o dalším stretch goal. Osobně mám za to, že už pomalu dochází nápady. Nejsem sice moc kreativní ale napadl mě třeba tištěný herbář, i když by byl asi problém s lidmi kteří si nekoupili krabicovku a online herbář by byla zase blbost. Apropo, myslíte, že bude další milník startovat na 2,200,000? Logicky by to tak mělo být, nicméně by to taky mohlo pokračovat třeba 2,250,000 - 2,500,000…
Snad jsem teď nedal vývojářům popud. :blush:

existuje spousta možných nápadu, problém je, jestli by to pak všechno stihli

Konečně jsem se dočkal! Na hlavní stránce brzy přibude nový cíl pro vybrání finanční částky do 2,5 M $. Popisek momentálně není a ani se jim nedivím (kdo má stále něco nového vymýšlet). Docela by mě zajímalo co to bude a jak to všechno chtějí stihnout.

Extra USD400k na další cíl je celkem velký balík. Očekávám něco většího (extra hratelnou postavu, extra mechaniky, multiplayer turnajovou arénu na souboje atd)

Podle mě to stihnou tak, že se vydání posune. Je jasné, že Bakala nebude finacovat donekonečna, ale zatím žádná z velkých Kickstarterových her (Wasteland 2, Divinity, Elite, Star Citizen) nevyšla ve slíbeném termínu. Realisticky tipuju vydání v červnu 2016.

Bude to určitě lepší, než vydat zabugovanou verzi bez pořádného betatestu.

2 Likes

Podle mě by se měli herní firmy snažit o výdaní v termínu a ne to prodlužovat i kdyby tu hru měli osekat, prostě brát ten termín jako pevnou hotovou věc a prodloužení brát jako velkej průser. No na kickstarteru to je samozřejmě něco jinýho, počítáte s nějakým rozpočtem a vyberete mnohem víc , ale tohle není ten případ

Já vím, že mají daný rozpočet a termín, ale nalejme si čistého vína. Samotná Alpha vypadá skvěle, ale už ona nabrala dva měsíce zpoždění (při skončení Kickstarteru v polovině února byla slíbená do šesti měsíců) a při minimálním obsahu je silně zabugovaná a pro některé i nehratelná.

Teď máme konec října, takže do konce roku 2015 je 14 měsíců. Pokud odečteme dva měsíce na betatest a jeden měsíc na distribuci fyzických nosičů, tak by to muselo být hotové tak v září 2015.

Nezapomeňte, že nejde jenom o to vytvořit assety a napsat dialogy, ale hlavně je všechny implementovat do open world prostředí a zajistit aby spolu ty herní systémy navzájem nekolidovaly. To zabere spoustu času a nedá se to úplně odhadnout předem (minihra X rozhodí bojový systém a quest Y rozbije skript jízdy na koni).

Jak říkám, já hře věřím a moc se těším, ale extra dovolenou na Vánoce 2015 kvůli hraní bych ještě nechystal. Lépe hotové než nehratelné

1 Like

Souhlasím, termín by se měl dodržet. Na druhou stranu, než dostat osekaný produkt (už tak rozdělený na Akty) si raději nějaký ten měsíc počkám.

A navíc zrovna ve čtvrtém kvartálu je největší přetlak novinek - v říjnu a listopadu budou vycházet všechny pecky na vánoční trh (Assassin, FIFA, CoD, …) a bude přetlak. Prosinec pak už nedává smysl, protože na vánoční trh je to pozdě. Někdy v březnu - květnu 2016 to bude mít větší publicitu a menší konkurenci, ostatně Ubisoft si přesně tohle vyzkoušel s posunutými Watch Dogs a prodal ho tuny, i když byla kvalita sotva průměrná (ovšem hype značný)

Pamatujete na nekonečné odklady Mafie? Situace se může lehce opakovat a pokud to povede k větší kvalitě hry a peníze na platy vývojářů vydrží, tak proč ne. Co se týče stretch goals, tak chápu, že je to silná motivace pro lidi, aby přispěli více peněz, ale je na čaše brzdit. Už tahkle si toho WH nakydali na hlavu více než dokážou vytvořit.

JJ Taky s vydáním počítám v roce 2016. A prosím udělejte reálnou oblohu, v timelapse demu se totiž hvězdy nepohybují. Řekl bych, netočí se zeměkoule, ale nechci bídně zhynout na hranici.
A k tomu dalšímu milníku, dobré by bylo jej rozdělit na větve podle ingame jazyka . Myslím že je to nejpraktištější stretch goal a vyřešili by jste také dilema s dabovanou češtinou. Prostě budete první kdo zavede crowfunding tree :slight_smile: .

Já bych dal jako další stretch goal třeba nějakou kalbu v Praze :smiley:
Sice by asi někteří byli naštvání, že platili za nejvyšší pozice co se týče backing,u ale tak jeden večer jen tak zapařit na téma KCD :smiley:

Já teda ne v Praze, ale stylově na zřícenině nebo hradu a pořádnou středověkou chlastací žranici