Taková malá drzá vsuvka;)Jelikož za posledních 24 hodin se vybralo cca 90k liber, tak jestlipak Warhorse přihodí ještě jeden Stretch Goal za 1.100.000 liber? Vim, že jsem otravnej s tim už, ale co ten coop?
Mohl bych hrát třeba za toho čoklíka jako druhou “postavu” (muehe, to je divný, ale proč ne)?
Edit: tak koukám na mail a on update. Takže slavnýho herce na nadabování jste vybrali jako další Stretch Goal, nu dobrá;) (grrrr)
Edit 2 (po pár minutách vstřebání): Sakra! Když už jste se teda rozhodli pro dabing, tak proč tak drahá celebrita (když je tak slavná hvězda, tak určitě honorář nebude málo)? Za ty prachy to mohlo posloužit (několika patriotama) vysněnýmu českýmu dabingu. Stačilo zajet do pár menších divadel (Ostrava, Brno, Budějice, Domažlice, Ústí, to vše namátkou) a bylo za ty prachy hlasů jak nasr***. Snad tohle pomůže se rozhejbat těm cizákům za hranicema nasypat víc peněz, ale přesto trochu zklamání (i když jsem nevelebil ten českej dabing).
Edit 3: Je 19.2.2014, 23:18 hodin a já gratuluju Warhorse ke kickstarterovýmu milionu liber! Na zdraví!