… protože až posílíme postavu a její renomé do Aktu II. a III. budeme mít třeba panoše a je jenom na nás jestli ho necháme doma, ve stáji, pustíme na volno, nebo poběží s náma, hergot nějak se mi to míchá s tim psem
Další Stretch Goaly radši ne, spousta KS projektů na tom pohořela. Naslibovali toho spoustu a pak zjistili že to nemají šanci stihnout, radši bych se držel při zemi než slibovat nějaké über goaly…
Také souhlasím. Ono názorů je mnoho, tak to chce promyslet a neslibovat hory doly. Hlavně to chce něco, aby se o tom mluvilo a zaujalo. Přitom aby to zapadalo do kontextu KCD. Jsem zvědav, s čím se přijde. Mimochodem padla 600K hranice
Milá šlechto a poddaní
Jestli projekt na Kickstarteru dosahne 1 milionu liber bude to setsakra velky uspech,
ve ktery nedoufam. Preci jenom.Tohle je novy projekt od noveho studia.Tohle neni jako inXile
v čele s Fargem kdy jeho Torment a Wasteland 2 uz cerpa z predeslich dilu a tedy uz hracskou zakladnu ma. Proto ten objem penez. Project Eternity o tom moc nevim.
A napriklad Star Citizens to uz je zase MMO to je zase taky jinej salek kavy, tam si totiz uz backeri vlastne kupuji i nejake ty lode se kteryma budou vystupovat primo ve hre.Kdez to kdyz podporujete SP hru tak podporujes vylozene hru a ne osobne sebe sameho.
800k-1mega liber rozmezi,ktere padne.Muj nazor. Necht šlechta prodiskutuje.A poddaní at mlčí =0) !
Doufám, že zveřejní stretch goals za 800 a 1M ale taky si myslim, že 1m se asi nevybere ale uvidíme furt zbývá hodně dní fakt bych ale chtěl motion capture, protože to se tam vyloženě hodí a byla by to hned uplně jiná úroveň.
Dnes má vyjít další video ne? Třeba tam něco prozradí o dalších stretch goals. Za dabing se modlím taky. Jo angličtinu se učím,ale abych ji celou pochytil v mluveným slově a abych znal všechny slovíčka? Nee a nejvíc kazí hru, když se stále přepínáte ze hry na web google tranlatoru, aby jste si přeložili slovíčko. Sice se takhle můžete přiučit dalším slovíčkům, pokud uvíznou v paměti, ale u České hry po šlágru Mafia dabing očekávám.
A navíc, kdo kdy viděl, že je na území české republiky ve středověku mluvilo anglicky. Samozřejmě pro angličany ať je to anglicky. Ale podle mého by to všichni měli mít v originále, jak se v 15. století mluvilo. A sekundární jazyk by byl angličtina. Je škoda, že to takhle není. Ale což, i tak to bude jedna z nejlepších her, co jsem kdy viděl.
Myslíš nějakou staročeštinou? to by mě zajímalo kdo by to vytvářel a hlavně tomu by nerozuměl zřejmě vubec nikdo
Ne, ne. Staročeštinu jsem nemyslel, normální Češtinu jsem měl na mysli. Ale rozumět jí jde. Jen se nad těmi slovy musí pořádně zamyslet.
1 milion liber neni tak uplne nerealny, obzvlast kdyz se vezme v uvahu tradicni profil prispivani na kickstarteru, kdy se nekdy posledni den vybere stejne jako prvni.
Pokud by měl být dabing nekvalitní, to nechť raději není žádný a jsou ponechány české titulky. Do dnes nezapomenu, jak jsem hrál tuším warcraft3, nebo nějakou takovou hru, která měla český dabing a z těch hlášek jsem myslel že umřu. Jenže kvalitní dabing znamená především kvalitní herce, což je pochopitelně dost peněz a v PC hrách se do toho neinvestuje. Na druhou stranu je toto česká hra, takže by to tam tak nějak smysl dávalo, no. Třeba Mafii si myslím, že dabing hodně pomohl. Tak těžko říct.
Co se týče cílů u daších částek, osobně by mě potěšilo spíš něco v rozšíření obsahu. Například ve hře jsou avizované činnosti kovářství a alchymie. Tak nějakou další podobnou činnost, která by se hodila do toho světa. Nebo třeba nějaké další minihry (ač mi neznáme ani ty stávající, pravděpodobně tam bude box jak v zaklínači, dle videa). Epicky by určitě zněl i příslib dalších velkých bitev o hrad v prvním aktu (zachytil jsem něco ve smyslu, že tam bude jen jedna?). Nebo něco takového. Aby to bylo realizovatelné, znělo to dobře a nebylo to moc nákladné
Souhlasím s odhadem, pokud nepřidají atraktivní Stretch Goal nebo nezveřejní nějakou další super ukázku gameplaye s WOW efektem, tak 800000 liber těžko přesáhnou, odpovídá tomu i nejnovější věštba:
Jediný co mě napadlo jako další Stretch goal je spíš prohloubení a rozšíření toho, co už je ve hře, nejvíc by se mi líbilo:
Lučištnictví
-více typů kuší a luků např: kumánský kompozitní reflexní , anglický dlouhý, různé druhy šípů, proti brnění, koním, zápalné, otrávené, možnost výroby luku i šípů.
Reálné vlastnosti luků - dostřel, průraznost, v ideálním případě i balistická křivka na dlouhou vzdálenost, možnost sundat tětivu = snížení opotřebení, vlhkost při dešti vliv na tětivu
Přidat propracovaný quest navázaný na zajímavé NPC , nějaký anglický žoldák s longbow se přímo nabizí…
V mnoha hrách je luk spíš vedlejší zbraní, nějaká propracovanější simulace by mohla přitáhnout další hráče.
NPC
možnost naverbovat společníky a přidat jednoduché ovládání jako počkej, následuj mě, útok aspoň na úrovni Fallout: New Vegas. Přineslo by to větší taktické možnosti pro boj, interakci v rozhovorech, osobní questy společníků.
K českému dabingu to je spíš lokální věc, navázal bych to na statistiky z Kickstarteru, zveřejnit kolik přispěli češi a stanovit nějakou částku třeba po vybrání 2 mega Kč z ČR bude český dabing, byť třeba se zpožděním. Nebo až po skončení kampaně dát možnost přispět speciálně na český dabing.
Za takový prachy by to mělo být trochu víc “epic” než jen víc craftingu atd… něco co ovlivňuje gameplay v tomhle případě po vizuální stránce jako je ten motion capture, to je super věc dle mého. Jsem zvědavý co vymysleli.
Nebo by mohli vylepšit server na kterym běží forum protože zdá se, že to moc nedává. I když třeba to dělá jen mě
800,000 bych dal asi větší důraz na crafting, možnost si koupit nějakou chýši, boj s tím kopím, kterého se tak bojí (?)
po technologické stránce nevím co zlepšovat, osobně doufám, že se jim podaří dosáhnout těch 700,000, protože mimika je pro příběhovou hru docela důlěžitá
Největší problém je, že vlastně moc nevíme, co ve hře už je a co ne. Tohle totiž nebude nějaká indie kickstarterová hra, která musí na každou lepší featuru vydělávat crowfundingem, tohle by mělo být suveréní AAA RPGčko se vším všudy a tam už se tak nějak počítá s tím, že spousta věcí bude v základu. Spíš bych opravdu tipoval nějakého relativně známého herce jako dabéra a předlohu pro jeden z charakterů. Pravděpodobně někdo z osazenstva Game of Thrones nebo Vikings. Popřípadě nákup nějaké nové technologie, která jim pomůže dosáhnout ještě realističtějšího výsledku a kterou by si in-house jen těžko udělali.
Můj osobní odhad ohledně vybrané částky je 850k liber. Nicméně jsem začal být vůči tomu trochu skeptický, však čas už ukáže jak to nakonec dopadne. A co se týče dalšího cíle, docela by se mi líbilo vlastnit nějakou nemovitost, (statek, hospodu) která by ještě o malinko prodloužila herní dobu o nějakou menší questovou linii.
Ohledně dabingu, bylo by fajn, kdyby byl ale chybět mi nebude. Bohatě mi stačí oznámený český překlad od samotných tvůrců.
Já si myslím, že vyberou něco málo přes 700K pokud tam v nejbližší době nedají nějaký stretch goals. Rád bych tam viděl, že zajdu někam do bordelu (nejsu žádný nymfoman apod. :D) prostě ze srandy…
Třeba nějaký středověký šmajchlkabinet a sado-maso se skřipcem tam bude…
Na skřipec tě natáhnou za kacířství i zadarmo. K tomu nepotřebuješ stretch goal
A víte vy co, já věřím, že vyberou přes 900,000 Liber. A ať si myslí kdo chce, co chce, tohle si oni zaslouží. Teď jen, abych měl pravdu :). Ale i kdyby ne, tak určitě vyberou hodně peněz.