V táboře v Přibyslavicích před bitvou

Zdravím. Vím, že tenhle quest byl už v betě, kde byl celkem snadný, ale teď to bylo fakt nesplnitelný.
Je nějaká šance donutit Kumány, aby mě neotravovali a nepronásledovali, i když jsem se za ně převlékl? Ví někdo, co mi vlastně říkají (zkusil jsem Google translator a nedávalo to moc smysl). Je vůbec nějaká šance v táboře odlákat vzbuzené vojáky, aby bylo možné otrávit všechny kotlíky (víc jak tři ze čtyř se mi nepodařilo) a zapálit šípy (to vyvolalo poplach úplně vždy). Rdousit je se mi taky nedařilo. Vždy to někdo slyšel a dřív nebo později vyvolal poplach. Nenašel jsem způsob jak otrávit studnu (taková ta jeskyně s vodou). Docela by hře bodlo nějaké “házení mincí” jako u hitmana. Nebo jsem něco nepochopil? Byl jsem tam přes noc od desíti do pěti a vždy tam někdo někde byl a nehodlal odejít. Nebo prostě nemá jít všechno otrávit a zapálit, i když se Racek tváří, že to Jindřich podělal, když to nesplnil?

Zapálil jsem první šípy u Kumánů, vyběhl jsem nahoru, k těm nejzašším, zapálil je a za běhu zapálil poslední u brány a rovnou k posledním u kumánů, proběhl jsem zadní bránou, přeskočil potok u maličkého brodu a hned zatočil do prava, aby se kousli o zerodovaný břeh a utíkal jsem dokud hrála válečná hudba.
K tomuto nešťastnému řešení jsem dospěl po nespočetném množství pokusů, a bohužel to zamrzelo, nicméně účel splnilo.
Nevím jestli je to účel nebo odladění jinde pokazilo záškodnictví zde.
Je jedno jestli se to zkouší ráno, odpoledne nebo v noci. nepřátelské jednotky jsou stále na stejných místech. (nejdou spát) což jsem si potvrdil u té trojice nahoře sedící u ohně. kteří tam jsou 24h nonstop.

1 Like

Mi přišlo, že tohle bylo mnohem lépe udělatelné v té betě.

Já tam taky vyčkal X hodin a někteří se ani nehli a přitom mě viděli, i když by neměli. Trochu zklamání. Hlídky by tam měly být, ale ne úplní nespavci.

Prostě to proběhni. Jinak to nejde.

V betě to bylo odladěné určitě lépe, neboť si jasně pamatuji, že jsem se tam plížil mezi stany a postupně podpaloval šípy a trávil kotlíky, že jsem dokázal odtamtud ještě nepozorovaně zmizet.

1 Like

Přesně tak. Ale kamarád mi teď tvrdí, že jemu se to povedlo i v plné verzi. Asi měl štěstí, nebo my smůlu. :smiley:

Třeba je to již opravené, jen včere se mě na KCD sosaly 2 aktaualizace po 220Mb. Ozkouším :wink:

1 Like

Já jsem tam naběhl a postupně všechny vysekal :smiley:

1 Like

Povedlo se někomu z vás udělat ten útok na Přibyslavice(Křest ohněm)? Já se snažím několik dní a pořád nic.

A u čeho ses zasekl?

Uplne v klidu, staci nemit postavu na nizkym levelu (neject jenom hlavni quest)

U dobývání kostela. A nemam ani blby zbraně a tak

Jak myslis. Nactu si to jinde a pojedu vedlejsi questy

Je pravda, že boj s mečem jsem měl na cca 12. úrovni a k tomu nějaké bonusové brnění. U tý brány ke kostelu jsem nejdřív vymlátil co šlo a když se začali probourávat zkrz bránu tak jsem postřílel lučisníky na hradbách nad bránou a pustilo mě to dál.

Je pravda ze mam s mecem levl 7 ale nepomohla ani pelyňkovice a bivojův hněv

utratil jsem asi milion za vsechny mozny i nemozny zbrane, lektvary a treninky. Stejne se mi nepodařilo dobýt Přibyslavickej kostel.

Zvláštní. Pro mě to byl jeden z nejlehčích questů. Kolik jsi Rackovi řekl, že má vzít vojáků? Já dal druhý nejnižší počet a i tak mi přišlo, že nás tam bylo moc. Tak leda bys dal méně. Já jsem si tedy před tím zašel za Bernardem na kolbiště a asi hodinku s ním cvičil, což mi velmi zvýšilo všechny skilly svázané s bojem. Takže bojování je pro mě teď mnohem snažší. Jo a bacha, možná máš moc silné zbraně na které nemáš skilly, to pak jsou slabé…

já měl třeba buglý zrovna to kolik vojáků bojovalo na mojí straně v průběhu bitvy…některý se občas objevily a občas ne a byl to docela zásadní rozdíl…

Ja jsem ty vedlejsi ukoly pred bitvou ignoroval. Zavolal jsem si vsechny dostupne posily a bylo to :slight_smile:

1 Like

Já se bál, že když pozvu všechny posily, tak mezitím nějaká jiná jednotka sejme třeba Talmberk, nebo tak. :smiley: