Mám quest, kde mám najít džbán a víno. Ten džbán hledám už fakt dlouho, po celé mapě je jich milion, ale žádný není interaktivní. Co to ku… je za logiku ? Proč musím najít jeden specifický džbán a všechny ostatní jsou k ničemu ? Mapa ukazuje do místa kde nic není (tzn chápu, že to je nějaká haluz ?).
Dostal jsi se do sklepa? V té místnosti kde jsou sudy vína je i ten džbán
Sklep ? Který sklep ? Dvěří je všude hromada
Napíšu pm at nehazu spoiler
Předpokládám, že lidi co se na tom seknou budou chtít vědět řešení… Proto to forum tady přece je…
Nvm,zatim jsi první kdo na to zatím narazil. Každopádně to kdyztak potom přidám pokud se ukáže že to nemůže nit více lidí
Řešení kde to vse je proběhlo už v dialogu když ti říkal o víno a džbán…
Ptacek te posle pro vino do slepa pod rychnu. Muzes se tam dostat tim, ze vypacis zamek (Velmi tezke) nebo ptackovi seberes klic z truhly v lazdnich. (je to ta truhla za nim u postele)
Už jsme mu napsal. Problém je u něj najít správné dveře
“Proglitchnul” jsem se těma dveřma, když procházel srážný a tím se mnou začal mluvit a pak sem ho jen ukecal
ja jsem na tohle taky dlouhou dobu duma. Jinak se to da prolizt, zvlast kdyz mas na mape marku
Stále lepší než být zavřen díky “ukradeni” další věci z toho questu co je na řadě. Snad to opravili
A to jeste prijde ta tezsi cast… najit ruzi. Kdyztak horni brana kdyz des smer mesto a hned po prave strane je uzka ulicka ktera vede do zahrady, kde je ona ruze… to at nemusis pobyhat po kopci u hradeb (tam vypada, ze je ten marker).
Jinak tohle byl jeden z tech horsich questu s hlediska orientace a sameho designu.
To, že hra říká “najdi džbán”, ale jde o jeden konrétní, to považuji fakt za debilní… (džbánů je v tom městě milion) - cíl questu je dostat se do sklepa, ale definují to jako najít džbán… WTF
(To, že mě hra poslal zabít dva týpky který nemám šanci dát, to neřeším, zkusím je v noci nějak otrávit, boj 2 vs 1 vůbec nedávám )
Po tomto questu jsem si byl podivat na hladni zahrady. Kdyz jsem tam sel bylo otevreno. Uzivam si naramny vyhled, pak chci jit zpet a locknuty dvere (Very Hard) . Zlomil jsem na nich 3 paklice pak pribehla straz a zavrela me na 10 dni do satlavy
Mě právě zavřeli když jsem si trhal byliny
WalkingWad@ To příjde samo potom Stačí trochu nahnat expy na sílu a obratnost, trochu equipy a 2v1 jde v pohodě Popř vždy se snaž pohybovat tak aby si překaželi navzájem a ty aby jsi popř prakticky utočil a staral se jen o jednoho
Ptáček se před branami lázní zastaví na koni a odmítá se hnout biď o píď. nechce sesednout z koně, nejde shodit a neustále zdraví “Nazdar Jindro!” pokusil jsem se ho k budově kde se máme sejtí, ovšem kvůli schodům jsem nebyl schopen ho dotlačit do domu… a úkol požaduje aby byl v domě… můžete se prosím podívat na tento malý problém, který činí úkol nesplnitelný? možná mu dát za úkol, aby tam došel pěšky… nebo aby před branou sesednul…
děkuji za váš čas. Narazil jsem během her na několik dalších bugů, jako třeba alchymistický stůl létání atd… ale jinak je hra úžasná a opravdu si jí užívám už 63 hodin.
tak ten sklep nemůžu vůbec najít neporadí někdo ?
dvere jsou v zadni casti rychtarstvi… tezky zamek
a ten klič od ptačka to neotevře ?
nebudu spoilerovat… zkoušej