už jsem to zkousel 3x hrat od znova to tu misi raci vzdavam a jdu na jinou
děláš blbost… ta mise je jedna z nejlepších ve hře … zvláště ten konec
ale nervy uz na to nemam uz to delam 2 hodiny a nic
ale ze zadu jsou jen jedny dvere zamceny a ty jsem otevrel ale tam zadny sklep neni ?
Mam klice od ptáčka ale ty dveře mi nejdou otevřít,jen paklicem a to nemám šanci,když je to hodně těžké! Jsou to ty dveře pod schodama za sudama,ne?
Já tento quest taky neudělal, protože jsem se svoji nízkou schopností páčení ten zámek neotevřel a že má u sebe v truhle v lázních Ptáček klíč od nich, to sem nevěděl. Takže jsem nestich to víno donést a úkol byl v tahu.
Zkusím až budu hru hrát znovu od začátku.
Uuuuz jsem to udělal. Ty dveře pod schodama nejsou ty pravý.:-)) je to jinde. Ale nebudu prozrazovat.
To nejsou ty dveře pod schodama? No tak to budu muset příště víc hledat.
A ty správný dveře mají jakou úroveň páčení? Taky very hard?
Ty správný dveře nevím jakou mají úroveň, sebral jsem klíče od Ptáčka. Jen ti poradím, že bych šel oklikou, kolem mečíře.
Pokud nemáš klíč, tak jsou taky very hard, jestli si správně pamatuju…
No tak takhle napovědět jsi nemusel. Napadlo mě, že se asi půjde někudy zezadu.
Tak radši mažu. Nepřišlo mi to jako nějaká extra nápověda. Takových dveří je
EDIT: Počkat, nemyslel jsi prispevek od Jurca? Já napsal jen jaká úroveň zámku
Jo, od Jurca
Já s hledáním džbánu a vína problém neměl - chvíli jsem běhal kolem a podle mapy vydedukoval kde by to asi mohlo být…dveře jsem vypáčil, strážného co za nima seděl přesvědčil že mě Ptáček poslal pro víno a OK.
Horší je to s následujícím úkolem sehnat kytici pro lazebnici…Chce čtyři různé kytky a jedna z nich je růže, ale na žádnou růži jsem za celou hru zatím nenarazil. Hledal jsem kolem lázní i v širším okolí a nikde nic. Kde se takové růže dají najít?
Tak teď nevím, jestli mám radit, když už jsem dostal zprda…
Ohledně růže jsem ti poslal zprávu.
Pozor spoiler! Takhle na začátku věty to napište a každý si dá pozor a můžeme sem psát bez obtíží. Právě teď jsem to hrál a nestihl jsem to udělat, protože jsem dlouho hledal ty správné dveře. Jedny vedou do šatlavy a tak je taky zamčeno. člověka nenapadne, že jsou uzavřeny a že to nejde a že si z vás dělal prdel… Já klíče od nej měl a stejně mi nešli otevřít a vylamovat jsem je ani nezkoušel… Pak z nich nějak vyšel ten strážný a já honem proběhl dolů. Pak ho ukecal a rychle jsem jel zpět, protože už svítalo. Jenže pak si vymysleli ty kytky a já už nestihl dojet ani k ty zahradě a quest nesplněn . Takže to musím zkusit znovu. Navíc jsem nad tou holkou nevyhrál ty kostky. Stane se něco jinak, když vyhrajete?
Ahoj, jestli můžeš napiš PM kde ty dveře jsou děkuji.
Mě by si poradit mohl. Děkuji
Ja to udělal tak že jsem o těch klíčích vubec nevěděl tak jsem prostě trenoval na ty dveře pačení zamku a to jsem dělal tak že jsem během noci vypačil všechny zamky v Ratajich několikrat po sobě a pak to šlo v pohodě odemknout