Ve vší počestnosti

už jsem to zkousel 3x hrat od znova to tu misi raci vzdavam a jdu na jinou :smiley:

děláš blbost… ta mise je jedna z nejlepších ve hře … zvláště ten konec :smiley:

1 Like

ale nervy uz na to nemam uz to delam 2 hodiny a nic :smiley:

ale ze zadu jsou jen jedny dvere zamceny a ty jsem otevrel ale tam zadny sklep neni ?

Mam klice od ptáčka ale ty dveře mi nejdou otevřít,jen paklicem a to nemám šanci,když je to hodně těžké! Jsou to ty dveře pod schodama za sudama,ne?

Já tento quest taky neudělal, protože jsem se svoji nízkou schopností páčení ten zámek neotevřel a že má u sebe v truhle v lázních Ptáček klíč od nich, to sem nevěděl. Takže jsem nestich to víno donést a úkol byl v tahu.
Zkusím až budu hru hrát znovu od začátku.

1 Like

Uuuuz jsem to udělal. Ty dveře pod schodama nejsou ty pravý.:-)) je to jinde. Ale nebudu prozrazovat.:slight_smile:

To nejsou ty dveře pod schodama? No tak to budu muset příště víc hledat.
A ty správný dveře mají jakou úroveň páčení? Taky very hard?

Ty správný dveře nevím jakou mají úroveň, sebral jsem klíče od Ptáčka. Jen ti poradím, že bych šel oklikou, kolem mečíře. :slight_smile:

Pokud nemáš klíč, tak jsou taky very hard, jestli si správně pamatuju…

No tak takhle napovědět jsi nemusel. Napadlo mě, že se asi půjde někudy zezadu.:grinning:

Tak radši mažu. Nepřišlo mi to jako nějaká extra nápověda. Takových dveří je :slight_smile:

EDIT: Počkat, nemyslel jsi prispevek od Jurca? Já napsal jen jaká úroveň zámku :slight_smile:

Jo, od Jurca

Já s hledáním džbánu a vína problém neměl - chvíli jsem běhal kolem a podle mapy vydedukoval kde by to asi mohlo být…dveře jsem vypáčil, strážného co za nima seděl přesvědčil že mě Ptáček poslal pro víno a OK.

Horší je to s následujícím úkolem sehnat kytici pro lazebnici…Chce čtyři různé kytky a jedna z nich je růže, ale na žádnou růži jsem za celou hru zatím nenarazil. Hledal jsem kolem lázní i v širším okolí a nikde nic. Kde se takové růže dají najít?

Tak teď nevím, jestli mám radit, když už jsem dostal zprda…:slight_smile:

Ohledně růže jsem ti poslal zprávu.

Pozor spoiler! Takhle na začátku věty to napište a každý si dá pozor a můžeme sem psát bez obtíží. :wink: Právě teď jsem to hrál a nestihl jsem to udělat, protože jsem dlouho hledal ty správné dveře. Jedny vedou do šatlavy a tak je taky zamčeno. člověka nenapadne, že jsou uzavřeny a že to nejde a že si z vás dělal prdel… Já klíče od nej měl a stejně mi nešli otevřít a vylamovat jsem je ani nezkoušel… Pak z nich nějak vyšel ten strážný a já honem proběhl dolů. Pak ho ukecal a rychle jsem jel zpět, protože už svítalo. Jenže pak si vymysleli ty kytky a já už nestihl dojet ani k ty zahradě a quest nesplněn :disappointed_relieved:. Takže to musím zkusit znovu. Navíc jsem nad tou holkou nevyhrál ty kostky. Stane se něco jinak, když vyhrajete?

1 Like

Ahoj, jestli můžeš napiš PM kde ty dveře jsou děkuji.

Mě by si poradit mohl. Děkuji

Ja to udělal tak že jsem o těch klíčích vubec nevěděl tak jsem prostě trenoval na ty dveře pačení zamku a to jsem dělal tak že jsem během noci vypačil všechny zamky v Ratajich několikrat po sobě a pak to šlo v pohodě odemknout :smile: