Když přijedeš k Rychtě z náměstí, tak nalevo z boku tam vede ulička mezi barákama a po pravé straně na konci tam jsou ty dveře. Napodruhé jsem tam přišel a byly otevřené .
Poradíš mi protím tě taky ohledně toho questu na kytky?? nevím, kudy se dostat do té zahrady
Jestli si dobře pamatuju, tak na horním hradě jsou po levé straně dveře, kterými se tam dostaneš. Jsou to poslední dveře vlevo, pokud stojíš čelem k východní bráně z hradu.
Ahoj,
neměli jste někdo problém najít Ptáčka? Přijdu večer do lázní a on tam není - káď je prázdná, nad ní stojí Zdena a nikde nikdo. Ptáček není ani na hradě, nikde. Mapa mě pořád ukazuje na prázdnou káď
Poradíte mi?
a co říká zadání questu? potřebuješ ho najít/mluvit s nim? ten quest je založenej na čase, “lze to nestihnout”
No jo, to mě napadlo - jenže u ostatních questů se mi stalo, že mi hra napsala, že úkol nebyl splněn. A tady se stále tváří jako aktivní. Problém vidím navíc v tom, že ten Ptáček nmikde není - ani na hradě. A to se měl léčit…
Ale zdá se, že některé ty questy je nutno udělat hned a nepřecházet na jiný - měl jsem si vyzvednout jednoho kumána, ale zajel jsem si před tím za jiným úkolem. Teď se vracím pro kumána a oni mi jej už nenabízejí - myslí si, že jsem jej už převzal
takhle si to už bohužel nepamatuju, ale prakticky je to buď zabugovaný, nebo si to zkazil, oboje jde řešit dvěma způsoby, buď nahrát dřívější save nebo se na to vykašlat s tim Ptáčkem v lázních sem měl dva problémy, nejdřív sem nestíhal natrhat kytky, protože už bylo ráno, ale po několikátý sem to stihl a pak na konci ptáček zmizel, ale to už sem ho nepotřeboval… je to jen jeden z mnoha side questů, bugy v hlavní linii jsou horší
No jo, už jsem to taky vzdal. Doufám, že až bude příště Ptáček v nějaké interakci, nebude ten nedodělaný quest vadit…
Chtel bych se zeptat, jakou mate zkusenost s tema kostkama se Zdenou. Ja ji dycky obehraju, ale minihra prestane a svlikla neni a pry by mi mohla dat kostku svlikacku, ale da mi akorat prd. Nekdy minihra prestane po 2 kolech, nekdy po trech, ale asi by to chtelo vic. Mate nekdo nejakou zajimavou zkusenost? Abych tam nehral kostky dalsich X hodin k nicemu.
Taky jsem ji obehrál a nesvlíkla se, ani mi nic nedala - žádnou kostku (a že jsem sběratel kostek).
- Ptáček je šlechtic, ten se s kádí ve stanu nespokojí. Hledej v baráku.
- Když vyhraješ nad Zdenou, tak se svlékne. Tedy jenom šátek, ale uvidíš její vlasy (žena bez pokrývky vlasů není vdaná - “pod čepcem”).
Tak mohu potvrdit, ze quest fungoval na PC ver. 1.4.2 bez problémů. Trochu jsem se lekl, kdyz jsem se poté, co jsem zmlátil Balika, probudil na hnoji, ale protoze se mi to stalo předvčírem v reálu, neni to situace neznámá. Jen mě překvapilo, ze pro získání odměny je potreba ještě jednou mluvit s Ptackem. Nicméně v questlogu je to napsané a sotva jsem se poránu vydal na hrad, Ptacka jsem potkal cestou. Pokecali jsme a dal mi odměnu - kostku svlikacku. Jen škoda, ze Zdena se tak upejpa a po svleknuti satku ukonci hru v kostky. Zábavný quest.
Já jsem měl s tímto questem trochu problémy s autosave. Uložená pozice byla chvíli před tím, než mě Ptáček přizval do kádě a po nahrátí jen seděl ve vodě a nic neříkal (quest nemohl pokračovat). Naštěstí jsem měl měl manuální save před vstupem do lázní, takže bylo vše OK. Jen jsem musel Zdenu obehrát vícekrát.