Backeři ČR - dodání

Myslel jsem, že tohle jsou praktiky jen u české pošty, ale evidentně se to asi rozmahá i mezi ostatní dopravce.

1 Like

Doufám že ne, PPLko mě timhle zklamalo, doufám že je to teda jen selhání jednotlivce

Ono posílat balíky o víkendu je řádná pitomost :slight_smile: To si spíše stěžujte kdo to vymyslel.

Nejspíše to přijde v týdnu no.

Chtěl jsem se zeptat, Jak je to s verzi od Xzone a digipackem? Kdyz koukam na unboxing videa kde je konzolova verze tak tam digipack neni viz treba tady https://www.facebook.com/replay.tv/videos/10156314404233394/
Unboxing na pc verzi jsem bohuzel nenasel a sam admin na xzone nevedel jestli neni nejaka zmena. Ale predpokladam nebo si to aspon tak vysvetluji ze na konzole je to na blueray a pc ma dvd kde musi byt 4 dvd + 1 dvd soundtrack. Tak jestli nekdo neco vi budu rad o objasneni. :slight_smile:

Zdravím, mohu se zeptat kde na steamu najdu ten Soundtrack a Artbook?

Děkuji

Zatim nikde, bude videt po vydani.

2 Likes

Obdržel jsem hru. Chápu všechno, že není making of video, ok. Ale jako baron jsem očekával jednu jedinou věc. Digipack, který bude něco málo navíc a budu si jo moct vystavit. A ten jsem samozřejmě nedostal, jen obyč verzi na PS4 a zvlášť ost a plakát. To mě teda setsakramentsky zklamalo, ani nevíte jak. Všechno chápu, těžký na výrobu, těžký na vydání, ale že takhle se mnou jako s backerem Warhorse vy****, že mi nedodá ani blbou papírovou krabičku, tak to mě teda položilo na kolena. Budu rád za prostou odpověď, jestli mi teda dojde později, či mám rešit přes supporty.

2 Likes

Ja som z Kosic zo Slovenska a tracking number mam uz od soboty vecer. PPL hlasi uz treti den Svozove Depo. Je tu niekto kto na tom bol podobne a uz hru dostal alebo sa mu aspon ozvali ze uz mu to donesu a taktiez bol zaseknuty v depo fazi donasky?

Taktiez, chybajuci metalbox chapem ale napriklad niektori hovoria na fore ze dostali uz aj digi kod na konzoly, ja v profile nic nemam.

Za niekoho reply dakujem :slight_smile:

Fyzicky mi gamesa ještě nedorazila. Informace o adrese kvuli dodání jsem aktualizoval, ale nevidim policko pro telefon. Kde se zadava? Thx

Zkoušel jsi zavolat do PPL?

Este nie, teoreticky mozem skusit, neviem ale ci to pomoze.

Nejdřív musím pochválit warhorse, udělali to balení moc pěkné. Jen škoda, že není česky ten artbook, mohl by to někdo přeložit alespoň ke stažení

taky bych to chtěl vysvětlit jak to je, mam ty DVD se hrou tu naistaluju a nepotřebuje steam klíč nebo jak se to aktivuje, protože u těch DVD žádný klíč není?

Tak to je určitě něco špatně, taky mám baron (ale verzi na PC) a digipack mám.

jasně to psaly, že dostaneš buď fyzicky DVD nebo steam klíč a já bych měl mít oboje a jo tak to má jen voják a knight
(takže já bych měl mít 2 licence) tedy 2 klíče jestli to dobře chápu

digipack je pouze pro pc, Konzole maji jen krabicku, Kde se stala chyba nevim.

já mám taky digipack, ale jen se ptám na tu aktivaci, zatim to nejde uvidim zejtra třeba žádnej klíč neni potřeba

Oukej, nebudou dělat spešl verze pro každou verzi. To už je takový hodně nahnutý, ale dá se to chápat. Nicméně to proč mi tam tu krabičku zvlášť, jen pitomou krabičku, nechápu.

zitra v 9:00 rano by ti to melo jit aktivovat. To ze to uz nekdo hraje na PS4 je chyba zahranicnich distributuru. Protoze rozeslali predobjednavky cca o 5 dni drive.

Dotaz na konzolové verze. Taky máte při každém zapnutí hry to dlouhé načítání s úvodním intrem ? Myslel jsem že se přehraje jen poprvé, ale už ho teď zkoukávám asi popáté :smiley: