Jde vidět, že na vydání tlačili investoři. Nicméně hratelnost a celková promakanost KC je velmi dobrá. Občasné bugy lze přehlížet. Překládal jsem pár věcí známým, ukázal něco z historie, jenž se vyskytuje ve hře a lidi byli nadšení. Ten český dabing ale citelně chybí, aby to bylo české veledílo dekády. Díky celkové kvalitě hry a současným i budoucím výnosům by bylo vhodné, aby se té hry někdo ujal a přeložil ji. Klidně i externě.
Hru mám současně z torrentu a čekám, zda-li výjde časem v češtině. Pokud ano, tak zaplatím plnou pálku i další DLC. Pokud nevýjde v češtině, tak hru podpořím jen částečně v nějaké větší slevě.
Ja chapu, ze cestina je vec otazky penez a popravde bych mozna mel i z ceskeho dabingu trochu strach - radeji budu hrat jakoukoli hru v anglictine, nebo nemcine pokud bude dabing opravdu kvalitni, nez nejaky rychle splacany dabing cestiny.
Priznam se ale, ze me to mrzi - ta cestina by k tehle hre opravdu patrit mela. Navic ziju v zahranici a bylo by hezke, kdyby moje deti slysely cestinu taky z nejake hry. Z jake jine, nez ze hry odehravacici se v Cechach a plnou ceske historie.
Myslim ze si tady mohli dat autori trochu prace alespon s nadabovanim takovych tech nedulezitych dialogu od mestanu, co nikoho nezajimaji - bylo by supeer prochazet mestem a alespon slyset lidi okolo bavici se cesky. I pro lidi co cestinu neznaji by to podle me hezky vytvarelo atmosferu.
(jednou jsem zaslechl v Ratajich nejaky muzsky hlas rikajici nejakou basnicku, ale nedokazal jsem zjistit odkud to slo)
Ale vždyť tam češtinu máš. Je slyšet v hospodě, když sedíš při pivku, tak okolo se baví lidi česky (např.:“to je pro tebe”).
A nebo při osobních soubojích na tebe protivník pokřikuje taky česky (to tady ale citovat nebudu)
V jake jazykove verzi? Ja si vsiml jen cesky zpivanych pisnicek kdyz jsem se opijel v hospode
Jazyk: angličtina
Titulky: čeština
Jj, zlodějna, to je fakt chlapskej přístup. Hele, když auto nebude mít třeba navigaci v češtině, tak ho taky ukradneš na ulici s tím, že když vydají update na české menu, tak dojdeš do krámu a zaplatíš ho? Nebo třeba když v regálu s jídlem vidíš obal v angličtině tak je zcela legitimní a morální to prostě ukrást? Hele nevím čím se živíš, ale pokud bys něco vyráběl a živil z toho svojí rodinu a někdo by ti ukradl to, cos udělal s tím, že se mu to úplně nelíbí a až to vylepšíš, tak ti za to dá asi peníze, teda když mu na to dáš ještě jako slevu, tak bys byl spokojenej jo? tvl
Já bych ještě pochopil ,kdyby si sehnal betu, to už asi nikomu už neublíží.
Hru mám současně z torrentu a čekám, zda-li výjde časem v češtině. Pokud ano, tak zaplatím plnou pálku i další DLC. Pokud nevýjde v češtině, tak hru podpořím jen částečně v nějaké větší slevě.
To není argument, to je čistý alibizmus v praxi. Sorry jako
Díky celkové kvalitě hry a současným i budoucím výnosům by bylo vhodné, aby se té hry někdo ujal a přeložil ji. Klidně i externě.
To by asi šlo, ale všichni by byli asi rádi, kdyby si to WH ohlídali na nějaké úrovni, ale existují i frajeři jako Fénix ProDabing, kteří to dělají jako koníčka. Nebo pozvat Zdeňka Izera, ten zvládne nadabovat všechno
Včera jsem se díval na rozhovor z hrej.cz, kde Vávra říká, že angličtina je celkem na prd a nedají se tam vyjádřit emoce/výrazy na rozdíl od češtiny a že je hra lepší v němčině
Radek36: hmm hraju to v nemcine (+ ceske titulky) a niceho jsem si nevsiml… Hraju ale vetsinou vecer kdyz deti spi a mam hru hodne potichu. Dialogy sice slysim, ale spoustu zvuku kolem uz ne. Budu muset zajit do hospody a zjistit jak to je
Ten českej dabing hře opravdu chybí. Hra se mohla díky tomu stát alespoň tady u nás v Čechách kultovní srdcovkou. Takhle, jak tak sleduji vývoj prodejnosti, ze hry žádný světový trhák nebude. No nic, mohla se zapsat alespoň u nás do dějin her tučným písmem, potenciál na to byl, ale bez českýho dabingu? Těžko!
Češtiny je tam celkem dost, at uz písně nebo nadavky soupeřů při boji, dost často je tam kurva. Osobne uz jsem si zvykk a českého dabingu bych se bál. At hru daji dohromady hlavně po strance funkčnosti. Já uz 2x resetoval xbox, casto zamrzá a dle meho to prostě dela tahle hra. Udela to bordel v sytému a vic instaluju nez hraju. A i na anglickem foru jsem podobny problem zaregistroval. Hra svym pojetím je fantasticka, ale vydat to v takovém stavu nebylo dobre reseni.
České nadávky tam sice jsou, ale zní hrozně, jelikož to anglicky mluvící herci nedokáží vyslovit
To je pravda, zni to hrozne, ale nekdy je to docea úsměvný.
tyjo ja snad budu muset fakt prehodit do anglicky verze. Me prijde, ze ta nemecka je namluvena vic. I nadavky jsou myslim v nemcine…
Jisty si ale nejsem. Jsem v Nemecku uz dost dlouho a obcas si napriklad nemamatuju, jestli jsem treba nejaky film videl v cestine, nebo nemcine…
Tak němčina není práce warhorse myslím. Mam dojem, ze ti hru udelali v češtině a pk se t delalo do angličtiny. Němčina a francouzština jsou prace externi firmy a tim to bude asi vice přeloženo. Takhle si warhorse udelalo hru anglictine s obcasnou češtinou a tyto prvky asi pak chybi třeba v německé verzi.
Ak sa nemýlim, Warhorse písalo hru v CZ, následne ju preložilo do EN a spravilo EN dabing. Ostatné dabingy pre nich robilo štúdio Deep Silver.
Takže pokiaľ tak úplne nesedia CZ titulky v EN verzii hry, je to vlastne naopak - nesedí dabing k titulkom. Ale nie, že by to vadilo, je to zámer a je to tak dobre.
Chapu to dobre, ze jsi hru sproste ukradl a pokud nevyjde v cestine, tak si ji nekoupis?
nektere vyrazy bych detem nepoustel
Ceskou basnicku si zpiva i kamenik pracujici u klastera.
Milion prodanych kusu za prvni dva tydny je vam malo?
Co vidím prodej na Steamu, tak je tam něco málo pod 600.000, a už to pár dní stagnuje. Pan Vávra říkal, že bude spokojenej s 1 mil., a já mám obavy, že to k této hodnotě už asi nevyleze.
Jinak já hře fandím, je od českých autorů, tak ať se jí prodá co nejvíc!
On dost lidi asi odrazuje stav v jakem to vydali. Neminim WH nějak hejtit, ale abych u nějaké hry a po opravnem patchi musel několikrát resetovat xbox, protoze hra zamrza a zpusobuje i zamrzani xboxu, tak to jsem jeste neviděl. Samozrejme to muze byt chyba xboxu, ale chyba se vzdy vyskytla jen u teto hry.
Milion kopií už dosáhli. Hra se neprodává pouze přes Steam.