Hru jsem sice ještě nedohrál, ale hra je prostě suprová.
Grafika je parádní, hudba také. Už jenom kvůli těmto dvěma věcem se hru vyplatí hrát. Když jste v poledne na rozpáleném slunci někde na poli, hra na mě působí tak, že mi je vedro stejně jako Jindřichovi a naopak, když se v noci potloukáte v lese s loučí, máte strach se někde zdržovat. Při cestách se občas zastavím a jentak se rozhlížím a hned jde vidět, že je to česká krajina. K tomu celkem povedený děj, který Vás vtáhne hned na začátku. Atmosféra je tedy prostě skvělá. Když vyženete stráže, aby vypadl z hospody a šel pracovat a vy sami si sednete, dáte si pivo a hrajete kostky nebo když farář zvrací z věže kostela a nebo když můžete odpovědět stylem “Narvu ti ten meč do prdele.”, to hře dodává i nějaký ten humor.
Jedinné, co hru sráží jsou už několikrát zmiňované bugy. Není to o tom, že by je člověk vyhledával, ale když kolem Vás projde člověk bez hlavy nebo když se některé textury donačítají až když jste těsně před nimi, toho si nejde nevšimnout. Stejně tak, když je hra rozkouskovaná kvůli věčnému načítání nebo když s někým mluvíte a koukáte jaké má pěkné place u nohou.
Doufám, že se alespoň ty viditelné chyby podaří opravit, co nejdříve, protože to sráží celkový dojem ze hry a to je škoda.