Pánové tak tady pro všechny jesli se to úbec vyplatí já sem lehce zklamán žádná extra třída to neni
Naopak je to extra shit, protože s odolností 10 se vám rozlomí o první lepší plate armor Já si to opravil modem, ale i tak je to shit… St. George ftw
Mne sa s nim dari docela dobre
Neviete niekto kde zozeniem cierne pieeka z havrana? V lese ich obcas vidim ale chytit bez sance
Já jsem pírka našel v zamčené truhle u nějaké bylinářky, ale zatím jsem je na nic nepoužil a snad jsem je i prodal vendorovi
Vdaka pohladam. Ja potrebujem koli splneniu qestu prevlek
Uz mam dakujem za pomoc
Našel jsem zatím jedno v hnízdě
Meč sv. Jiří jde sehnat i s brněním z truhly během hry. Nad Neuhofem vede cesta na pravo na konec mapy, tam se odehrává i závěrečná scena. Po leve strane cesty je tabor, tam je truhla a v ni slušný vybaveni. Jen nevim zda je to dobry napad, ja tam dojel, hra zamrzla a xbox hlasi chybu eror 105.
dal jsem mu tu práci, ale zatím ještě zamnou nepřišel aby mi to dal, kde ho mám najít?
Já zase prohledal všechny lidi okolo tý vody a těch s*aček a nikdo nic nemá
já si ten meč od něj koupil a stejnou částku mu pak ukradl. bylo s tím dost dělání a on za to chce takovou pálku. meč to neni zas tak zlej.
Meč sv. JIŘÍHO jsem našel v truhle v lázních, když jsem plnil úkol pro Slavíka, který po mě chtěl, abych mu přinesl víno. Zároveň je v nezamčené truhle SV od Neuhofu v táboře u cesty.
Řešení meče královny ze Sáby : pokud jste špatně umístili Petřinu (ne na vodu) - ÚLOMKŮ JE TOTIŽ 6 A NE 5 - takže ten Petřinovo nepotřebujete - úlomek navíc se nachází v Ratajích pod horním hradem v domě kováře - zadní místnost v přízemí, leží tam na poličce v regálu.
Ta truhla SV od Neuhofu není nezamcena! Já ji mam zamcenou a to velmi těžce,nemám šanci se svojim levelem paceni!
Quest s mečem královny ze Sáby jde udělat, i když nepošlete Petřinu ha vodu. V Ratajích je jeden kousek na polici v přízemí v domě kováře (u horního hradu) a druhý v truhle v prvním patře domu mečíře. Nevím, jestli je jich tedy celkem šest, nebo některý z tehle je ten co měl původně Petřina, ale to je asi jedno.
Asi si přišel pozdě protože v patchi 1.3 zamknuli tyto truhly kde se dá snadno ziskat skoro to nejlepší vybavení.
Patch 1.3 nemám,hrají na ps4.a v táboře u Neuhofu mam truhlu zamcenou velmi těžce.:-/ Take v lázních jsem všechny truhly prohledal a meč Sv.Jiriho nenašel! Takže buď trénovat paceni,i když na ps4 to je dobrej vtip nebo počkat na ten patch.:-/
V lazních jsem ho taky neměl, ale je ještě jedno misto kde se dá najit, u ledečka v lesich je lesní zahrada a tam je truhla ktera ma lehkej zamek a tam je ten meč.
Hmmm zkusím mrknout. Diky