Meč královny ze Sáby

Pánové tak tady pro všechny jesli se to úbec vyplatí :slight_smile: já sem lehce zklamán žádná extra třída to neni

Naopak je to extra shit, protože s odolností 10 se vám rozlomí o první lepší plate armor :smiley: Já si to opravil modem, ale i tak je to shit… St. George ftw

Mne sa s nim dari docela dobre

Neviete niekto kde zozeniem cierne pieeka z havrana? V lese ich obcas vidim ale chytit bez sance

1 Like

Já jsem pírka našel v zamčené truhle u nějaké bylinářky, ale zatím jsem je na nic nepoužil a snad jsem je i prodal vendorovi :slight_smile:

Vdaka pohladam. Ja potrebujem koli splneniu qestu prevlek

Uz mam dakujem za pomoc

Našel jsem zatím jedno v hnízdě

Meč sv. Jiří jde sehnat i s brněním z truhly během hry. Nad Neuhofem vede cesta na pravo na konec mapy, tam se odehrává i závěrečná scena. Po leve strane cesty je tabor, tam je truhla a v ni slušný vybaveni. Jen nevim zda je to dobry napad, ja tam dojel, hra zamrzla a xbox hlasi chybu eror 105.

dal jsem mu tu práci, ale zatím ještě zamnou nepřišel aby mi to dal, kde ho mám najít?

1 Like

Já zase prohledal všechny lidi okolo tý vody a těch s*aček a nikdo nic nemá

já si ten meč od něj koupil a stejnou částku mu pak ukradl. bylo s tím dost dělání a on za to chce takovou pálku. meč to neni zas tak zlej.

Meč sv. JIŘÍHO jsem našel v truhle v lázních, když jsem plnil úkol pro Slavíka, který po mě chtěl, abych mu přinesl víno. Zároveň je v nezamčené truhle SV od Neuhofu v táboře u cesty.

Řešení meče královny ze Sáby : pokud jste špatně umístili Petřinu (ne na vodu) - ÚLOMKŮ JE TOTIŽ 6 A NE 5 - takže ten Petřinovo nepotřebujete - úlomek navíc se nachází v Ratajích pod horním hradem v domě kováře - zadní místnost v přízemí, leží tam na poličce v regálu.

2 Likes

Ta truhla SV od Neuhofu není nezamcena! Já ji mam zamcenou a to velmi těžce,nemám šanci se svojim levelem paceni!

Quest s mečem královny ze Sáby jde udělat, i když nepošlete Petřinu ha vodu. V Ratajích je jeden kousek na polici v přízemí v domě kováře (u horního hradu) a druhý v truhle v prvním patře domu mečíře. Nevím, jestli je jich tedy celkem šest, nebo některý z tehle je ten co měl původně Petřina, ale to je asi jedno.

1 Like

Asi si přišel pozdě protože v patchi 1.3 zamknuli tyto truhly kde se dá snadno ziskat skoro to nejlepší vybavení.

Patch 1.3 nemám,hrají na ps4.a v táboře u Neuhofu mam truhlu zamcenou velmi těžce.:-/ Take v lázních jsem všechny truhly prohledal a meč Sv.Jiriho nenašel! Takže buď trénovat paceni,i když na ps4 to je dobrej vtip nebo počkat na ten patch.:-/

V lazních jsem ho taky neměl, ale je ještě jedno misto kde se dá najit, u ledečka v lesich je lesní zahrada a tam je truhla ktera ma lehkej zamek a tam je ten meč.

Hmmm zkusím mrknout. Diky