tak to ja si jednou takhle jdu, nemam ulozeno asi tak 45 minut herniho casu, delal jsem nejaky vedlejsi questy, a najednou se propadnu do zeme, nad sebou textury, pod sebou pruhledno, nemuzu z toho ven, tak sem musel loadnout save a jet to cele znova na opravu sedla se musim take podivat, mel jsem ho v coudu, tak sem koupil jine, ikdyz slechticke a lepsi, mel sem jen zakladni s brasnami …
U luku by mě zajímalo, co tam ten Jindra má na zádech na přichycení? Celkem zajímavé je se kouknout na Jindrův stín jak si ten luk sundává (bere do ruky) a pak zase dává zpět na záda, celkem fofr. Připadá mi to jako by tam na zádech měl pro luk suchý zip nebo co.
hele me se libi zase stin, kdy je videt obrys helmy, zadny krk (mezera) a pak obrys trupu, nebo kdyz nahraju poprve hru, tak potkvam lidi, kterym chybi hlavy nebo ksychty
Ne ale vážně, co tam může mít na ten luk, aby mu tam tak snadno držel?
Téma Oblíbené zbraně a tady se to zvrhlo v diskuzi o HW
A myslím skutečně HW, né WH
Bez kvalitního HW není WH
Násobic tedy na 40x, tedy 4GHz… teplota jader ± 55 až 60 stupňů . Zapojil jsem boční 30cm a přední 20cm větrák na casu a dobrý akorát sem musel přidat na audiu protože to huci jak soustruh jen nejde přesunout instalace asi budu muset dat uninstall a instalovat opětovne. Snad se to nemusí cele stáhnout protože s mým připojením od kyslíku mám download 8megabit sem stahoval KCD dva dny … si přijdu jak ve středověku … tematická poznámka A cetin nebude modernizovat jen kasirovat za shit servis
Spíš ten druhý obrázek by pasoval, protože si všimněte, že luk bere do ruky i vrací spodem (spodním obloukem). Ale stejně, ten fofr, poslepu se trefit do toho pouzdra. Holt časem se to dostane Jindrovi do ruky (myslím jako, že časem získá ten grif).
Můžeš tedy zkusit i víc, třeba 4.2 nebo 4.3 GHz…přinejhorším to budeš mít nestabilní a bude ti to zatuhávat, restartovat se atd…pak stačí zase frekvenci snížit, nebo zvýšit napětí pro CPU
Jestli ti nejde hra přesunout pod steamem, můžeš prostě přesunout adresář s hrou na jiný disk ručně a přes příkaz mklink /J udělat link z původního adresáře pod Steamem na to nové umístění…
vy jste koumaci pánové, to se musí uznat
Díky ale to už je vyšší dívčí … spis si říkám koupit nějaký další rychlý disk, SSD a naprat to tam znova . Koukám ze to mám na starém wd 320GB protože na 1tb nemám už místo. Všechno instalace steam. Mám jeste 6tb na htpc druhým PC ale zkoušel sem to streamovat po síti a ač mám gigabitovou síť tak to je na prdlacku. Ale na 50 panasoniku to vypadá pěkné
Zlatej Xbox One X. Sice chvílema hučí, že se bojím, aby neuletěl, ale jinak všechno zatím šlape jak hodinky.
A to hraješ KCD na controleru? Bych asi nedal. Zkoušel jsem assasina a zaklínače přes steam controler. Jako ten ovladač od steam pecka, mám dva, ale klávesnici a mys nenahradíš
Ale asi to je o zvyku… já nikdy konzoli neměl.
Až na odemykání zámků jsem na žádný problém nenarazil, je to na to pěkně přizpsůobené.
vcera jsem zkusil tuto taktiku, asi treti vedlejsi quest na masakr kempu lapku od pana v sazave (klaster)
je jich tam asi 8, vybernou najednou, spusti alarm a pak sem asi za 3 sekundy kaput, zkusil sem projet na koni ale hned me sundali, zase kaput, zkousil sem utect, vratit se a vybehli vsichi, pancerovany jak rytiri…po pul hodine sem to prubnul znova a kzdy sem jich pulku vykosil, tak mi to spadlo, tak sem to vypnul.
Ma nejaky vliv hlavni linie na to jak jsou silny protivnici ve vedlejsich questech?
Mam asi 46 hodin herniho casu, v hlavni linii na zacatku te mincokazove zalezitosti, jak falsuji grosaky kdesi v nemecku. Snazim se delat vedlejsi a hlavni linii nechat na konec. Ale ti smradi jsou cimdal tim vice a vice tuhy
sem trefil typka asi 5krat prubojnym lepsim sipek pres hledi do hlavy a porad si to ke me srat a rubal me mecem.
Hardy skoro lepsi jak ja
Těch questů “vymlať tábor” tam neni nekonečný množství, jako ve skyrimu. Jak postupuješ od Bernarda přes Robarda až k tomu týpkovi z kláštera, tak jsou lapkové čím dál těžší, postup v hlavním questu na to podle mě vliv nemá, ale jistej si nejsem. Ti od týpka z kláštera už jsou dost silný, nejjednodušší způsob, jak je sejmout je asi vplížit se tam v noci a otrávit jim jídlo, nebo je postřílet lukem z koně.
V noci se taky dají zabít snáze - většina jich spí, některý hlídkuje nebo chodí kolem…tak stačí je chvíli pozorovat, vyhlídnout si oběť a tu zabít a prchnout do tmy než se stihnou všichni zburcovat…po chvíli zase zalehnou a můžeš přijít zabít dalšího
super to zkusim…jo sou cim dal tim vice tezky. Sem prave myslel, jestli nemam vice postoupit v hlavni linii abych mel vetsi lvl a vyssi sanci je snaze vykosit. Z kone me hned sundaji, musim naboostovat ten perk, ze se udrzis v sedle :.-)
Jinak hra pecka, tezka zavislost, uz aby bylo pekne pocasi a mohl jsem na kolo a pocitac zase ladem az do dalsi zimi
Dost záleží na levelu boje atd., ale ti pro nápravníka jsou už fakt tužší a je jich víc. Chce to zkoušet no. Zkoušel jsem i tichý postup, ale nechtělo se mi svlékat zbroj, tak jsem dal tak jednoho a už se budili - jeste sejmeš jednoho ci dva než jsou útoční. Zdá se mi, že na ty budící se mi osvědčilo bodání, jako rychlejší, někdo zdrhá, stačí ho zranit a opodál pojde. Někdy se nestihnou obléci do zbroje, tak jdou rychle k zemi. Noční útoky po půlnoci a těsně před svítáním. Jeden proti všem se snažím dat tak, abych mohl ustupovat a vázat na sebe dva, když je tam lukostřelba, tak ustupují tak, aby mne útočící lapkové kryli. Kdyz je vhodný terén, tak se snažím couvat aby mi nešli z boku či do zad. Když ten čisticí quest splníš, za par dní jsou tam lapkové znovu, již jen pro radost.