Pleteš se ty! Obrana hradu proti armádě ve hře žádná není. Asi se ti to plete s dobýváním hradu. Jinak, když srovnám tvoji argumentaci s Tritonovou, tak on poukazuje na nezpochybnitelná fakta (v tomhle ohledu kritizuje rozpor mezi prezentací hry a hrou samotnou správně), která se ty snažíš vyvracet jakýmisi bláboly (jako že to bude v další hře, nebo zabít se ti ho nepodařilo…apod.), jenom aby jsi hru nějakým způsobem (hodně ubohým) obhajoval.
Toto forum není přeci jen pro pochlebovatele, kteří tu budou hru chválit. Proč by se tady nemohli ozvat i ti, kteří nejsou s něčím na hře spokojeni?!
Zvlášť, když to nejsou nějaké ubohé výpady, ale celkem oprávněná kritika.
Já, přestože se mi hra celkově líbí, si rád přečtu i tyto kritické názory a často se s některými z nich ztotožňuji. Těší mě, že nejsem sám, kdo má ke hře nějaké výhrady, že nejsem sám, kdo má se hrou nějaké technické problémy, komu ve hře chybí český dabing, komu vadí, že hra nemá uzavřený děj, že byla trošku jinak prezentovaná atd.
Stejně tak si rád tady pročtu a vyměním názory na to, co se ve hře povedlo, co pobavilo, rozesmálo apod.