Vlákno pro report ps4 bugů všeho druhu na ps4 a nápady pro patch
Vše jsem testoval na patchi 1.03:
1 - Pády hry v cutscénách (poslal jsem dva ps4 reporty i s videem).
2 - Chození do schodů. Charakter se velmi často zasekává o schody a je problém je vyjít.
3 - Padání ze žebříku. Charakter občas padá ze žebříku při lezení nahoru a držení chůze vpřed.
4 - Po stisknutí alchemistické laboratoře se mi charakter katapultoval stropem domku u kořenářky v lese směrem do nebe a rychle jsem ve vzduchu dal cancel a spadl jsem na střechu a zlomil si obě nohy a skoro vykrvácel.
5 - NPC se velmi často chovají, jako kdybych byl zloděj a chodil ve stealth modu a okřikují mi co tu dělám apod, i když chodím po veřejných prostranstvích.
6 - Save v posteli mlynare v ratajich (nesavuje to, stalo se spouste lidi, ze prisli o tunu progressu) - mela by savnout kazda postel
7 - obecne vice save pointu do questovych misi (zejmena po delsim cestovani na nejake misto)
8 - plus vše co jsem napsal zde:
- výměna zbraní ve steatlh modu
- kradení zepředu (bez stealth modu)
- skákání do kopce
- páčení zámků
Controls on PS4 - possible fixes
Ta 4. je výborná…:-)))
Vcera se mi to stalo podruhe, zase u korenarky (jsem to zkusil jeste jednou jestli uz se alchymie podari, ocividne ne). Podle toho bugu je videt, ze ovladani z alchymistickeho stolu tam je, dokonce jsem mohl ve vzduchu otacet presipaci hodiny Tentokrat jsem nedal cancel, takze mi to letelo do nebe a uzil jsem si krasnej vyhled a musim rict, ze maji super udelany LOD, vubec to nelagovalo.
To je bomba…tak tu krajinu asi nikde jinde neuvidíš. Jestli to není záměr. Kde je ta kořenářka? Zkusím taky. Taky se chci proletět…
Zdravím, mám problém, bránu na Talmberku mám pořád dole, vím, že se z tama dá dostat přes most, ale při questu Žofiina svatba je to trochu problém když tam mám dostat toho koně, přes most je to nemožné
To mi ani neříkej, ten quest teď právě dělám. Snad se k tomu dnes večer dostanu…
Na západ od Úžic pojedeš po cestě do lesa a až se dostaneš na rozcestí, tak se dej doprava. Dojdeš až k její chatě, kde sedí před ní. Vlez do toho baráčku za ní a klikni na laboratoř. Já mám zatím stoprocentní úspěšnost, ale je možné, že tobě se to vůbec nestane. PS Nezapomeň se v Úžicích sejvnout v hospodě (smrt je nevyhnutelná - rychlocestování z nebe nejde, takže nezbyde než dát cancel a spadnout na zem)
Keď dokončíte quest Raubritter tak sa nedostanete po vypnutý hry naspäť na uloženú pozíciu, tento quest Vám nejako pokazí save a ide hra načítať len pred quest, taktiež už 6 hodín nedávam dmg s mečom, skratka hit prejde cez postavu a neudelí žiaden dmg.
Na Talmberk brána normal otevřená. Quest splněn…
Zdravím, hraji na ps4 a mám problém s dokončením úkolu: skuteční křesťané. Poté co vlezu dle instrukcí na půdu u Bauerů a dám čekat, hodí mě to časově někam okolo půl 11 večer a poté - úkol nesplněn. Má někdo stejný problém?
Už si to nějak vyřešil?
Ne nevyřešil, zatím jedu dál a vrátím se k tomu později pokud vyjde nějaký opravný patch
V Ratajich nefunguje lockpicking u dveří do písařové místnosti, a další, kde nefunguje je bedna s pokladem XIII, která je na jihovýchod od Neuhov, proste dam že to chci vypáčit a nezobrazi se mi ten zámek (mechanismus)
Dan Vávra o tom nedávno mluvil. Prý se to stane jen když máš určitý druh oblečení na sobě , část toho oblečení zavadí o nějaký předmět a to tě katapultuje Je vlastně těžké tyhle bugy zjistit protože když vývojáři tu hru testovali tak to oblečení na sobě neměli .No vůbec jim nezávidím .
Já zjistil bug v hostinci v Úžinách, když lezu po žebříku na patro kde mám postel tak vždy spadnu dolů , jen někdy se mi podařilo nahoře poskočit.
Další zjištěný bug. Použil jsem lektvar Sýček a i po vypršení účinku noční vidění nezmizí. V novi je to fajn ale ve dne není vidět nic ,je to hrozně světlé.
Po koupení pokoje (na furt) v hospode v Sázavě jsem tam párkrát přespal a poté zustaly dveře zabouchnuté bez žádné volby (otevřít/vypáčit) a na mapě zmizela ikona postele a u hospodského není v rozhovoru nabídka koupě noclehu (přece mám zakoupeno). Musím tedy chodit spát do jiného města.
S petkem druha sance ten pad prezijete, a postava vyleti kdyz mate v inventari vybranej stit k pouziti
Mám stejný problém. Vyřešil jsi to nějak ? Napadlo mě znovu si dát sýčka a třeba se to spraví až efekt odezní. Večer to zkusím. Použil jsem ten lektvar už mnohokrát. Buglo se to až, když jsem pod účinkem lektvaru použil rychlé cestování.