Xbox One - poslední patch

Zdravím,

hra je skvělá a narazil jsem na hromadu bugů, ale nic vyloženě vážného, až do posledního vydaného patche. Celá hra je divně pomalá, trhaná (chůze, běh, jízda na koni - jako bych byl půlkou těla v bažině a skoro se nemohl hýbat) a při každém rozhlédutí do strany dochází k brutálnímu sekání, trhání a přeskakování obrazu…Nemluvě o tom, že se to každých pár minut na několik sekund úplně kousne (obraz i zvuk).

Konzole není přehřátá a baterie nejsou vybité - pro rýpaly :slight_smile:

Má někdo podobnou zkušenost? Je to fakt otravné a skoro nehratelné…

1 Like

Ahoj, mám stejný problém s trháním obrazu při jízdě na koni a při chůzi akorát na pc.

Ahoj,
tak brutální jak to popisuješ to rozhodně nemám. Hrál jsem teď o víkendu (pá,so) a hra jede mimo město plynule bez záseků a bez problémů.
Najedu-li do města, tak při rychlé jízdě přes město se to nestíhá vykreslovat, hra se kouše a pomalu se donačítají textury.
Jednou za čas (1x za hodinu max) se mi na chvíli hra zakousla na pár vteřin.

To, že by to tam být nemělo o tom žádná, to že by mi to nějak omezovalo ve hře to ne.

viz (není to mé video, ale pro ukázku): https://www.youtube.com/watch?v=griaQbCTmR8 - 33-34 sekunda - to lehké trhání obrazu, ale mě to dělá několikanásobně víc, šíleně se to třepe a trhá + k tomu ta zpomalená chůze/běh/jízda na koni…nakonec jsem to i s tímhle o víkendu projel, ale fakt šílenost, např. v boji, když se chceš jen trochu porozhlédnout nebo otočit, tak se to tak roztřepe, že nevíš kdo jsi, co jsi, kde jsi…a bojuj, že :smiley: Představ si, že máš hlavu v pračce a při tom se snažíš hrát KCD :smiley: rád budu hrát dál (např. hledat poklady), ale dokud to neopraví, tak na to nešáhnu, je to fakt utrpení…

Tak to chápu :slight_smile:
Každopádně jedu na patchi 1.3, Xbox One takové té první verze (žádný X, žadný slim, prostě bedna jak hovado) a tohle se mi nikdy nestalo :smiley:
U mě se to projevuje tak, že jsou rozmazaný textury, lidi kolem při průjezdu jsou jen kabáty a hlava se jim teprve doloaduje a přes město ve sprintu se mi to seká (něco obdobného jako na videu).
Ale jakmile chodím normálně, tak úplná pohoda.
Vyloženě jde vidět, že při rychlé jízdě na koni mi Xbox nestihne natáhnout všechno do paměti dostatečně rychle, proto se to chová tak, jak se to chová.
Ale v bitvě (třeba s Bořkem) jsem se mlátil asi hodinu v kuse, protože jsem byl natvrdlej a nemohl jsem udělat kombíčko a nakouslo se mi to ani jednou.
Chápu tvojí flustraci, taky by mi to drásalo nervy kdyby se mi to projevovalo i normálně.
Zajímavý, že mám xbox fakt dlouho, malej HDD (500GB) zaprasenej asi na 96% a nikdy jsem nereinstaloval systém, takže dle mě bude taky slušně zablešenej, ale tohle mi nedělá :slight_smile:
Já teda dělám hlavně vedlejší questy a kradu jak vzteklej :smiley:

Mám ten samý Xbox :slight_smile: Jo, rozmazané textury, chybějící hlavy atd. to mi dělá taky (ale před patchem to nedělalo), to ani nekomentuju, protože to mě v hraní nijak neomezuje…V boji to funguje normálně, ale nesmím šáhnout na pravou páčku :smiley:

Tohle je přesně ono:

“jsem rád”, že nejsem sám, komu to dělá :smiley:

Přesně toto se mi také stalo akorát na ps4 pro… Načetl jsem předchozí save a od te doby v pohodě.

Úplně stejnej problém na XBOX ONE S :frowning: Když trénuju s Bernandem, klepe se to jak ratlík.

Ahoj…
Mám stejný problém…několikrát do hodiny se to sekne na pár vteřin…obraz poskakuje při cvalu na koni,běhu,rozhlížení…otevírání dveří i vstávání z postele se trhá obraz…téměř nehratelné,minimálně brutáně otravné…začalo se to sekat po příchodu do sázavy kde jsem nabral několik questů a kde je víc lidí…lidem při chůzi se podivně třesou nohy,a koníkovi jako by prokluzovaly

konzole bez přehřátí,baterky taky v cajku
XBOX ONE S

Ja měl něco podobného, začala se sekat hra za jizdy na koni, t8 byly takove chvilkove zaskuby. Jenže pak mi začal zamrzat i xbox ktery jsem pak musel reinstalovat celý. Po opetovne instalaci systému a hry to vypadalo v pořádku, ovsem jen par hodin a pak uz t8 xbox nedával vůbec. Take se neprehrival, ale možná byl nejak nacaty disk a hra ho dodělala. Dnes už mám od microsoftu jiny xbox, jelikoz jsem to tam na reklamaci uz posilal. Hru jsem se strachem nainstaloval a spustil az po par dnech. Zatim ve hre nemam žádné problemy, krom par bugu, ale žádné sekani obrazu a podobne se neděje. Takze je teoreticky možné, ze je něco špatně v samotném xboxu který tak nemusí spravne číst všechny soubory. U jine hry jsem takový problém neměl. Samozrejme to tak byt nemusi, ale nevímm jak jinak si vysvětlit, že nekomu se to na xboxu seka a jinemu ne, kdyz parametry konzole maji vsichni stejne.

ahoj,

mám naprosto stejný problém. v tuto chvíli mám patch 1.3, hraju na xbox one a seká se to jako prase. stanice není přehřátá, vše ok, jiné hry nemají problém. dříve to nedělalo a teď tohle. je to tak hrozné, že to prakticky nejde hrát nebo jde, ale pocit ze hry je hrozný. nemá někdo řešení nebo nenašli jste nějaké vyjádření, aby o tom věděli a tento problém byl odstraněn? je to opravdu hrozné, otravné a absolutně to kazí dojem ze hry. zkoušel jsem i jiná nastavení jasu, kontrastu atd, ale na tom nezáleží. zkoušel jsem také jiné výstupy na hdmi, jestli bude nějaká změna, ale pouze se změní barvy aspol a lagy zůstávají.

Prosím o radu. Předem moc děkuji a krásný den.

Lukáš

Jedna možnost je to zkusit znovu nainstalovat. Před instalaci určitě vymazat cache (podrzeni hlavniho tlacitka na konzoli po dobu cca10 vteřin), to by teoreticky mohlo pomoc. Jen se obávám, že nějaká chyba může být nahrana uz v nějakém savu hry, to by pak člověk musel začít znova. Ja to nainstaloval na vymeneny xbox, spustil i se starymi savy a vse v pohodě.

jak docílím toho, že mi zůstane uložený profil, protože to nechci rozehrávat znova. nebo je to automatické ikdyž udělám novou instalačku? nikdy jsem to neřešil. díky

Jestli jsi pripojeny online, tak se savy ukládají myslím na xbox live nebo cloud, kazdopadne o ne neprijdes, musel by jsi je smazat ve hre sam.

ahoj všichni, tak mám nový poznatek. někde, dokonce možná tady ve vláknu, jsem našel comment, že někdo přijel do Sázavy a od té doby se mu to seká. Projel jsem několik starých sejvů a skutečně před první návštěvou kláštera v Sázavě je to ok, ale jak projedu branou, tak se to začne sekat jako prase a od té doby všechny města, vesnice, jízda na koni, běh, no prakticky skoro všechno se seká. Nevíte, zda je tento bug nahlášen a nebo poradíte, kde to korektně nahlásit a popsat. Klidně na ENG verzi, to je fuk. Předem moc díky za pomoc. Lukáš

Ahoj,psal jsem na support s odkazem na tuto sekci kde je několik stížností na sekání obrazu…snad to daj dokupy patchem který se očekává v příštím týdnu…nikdy se mi to na xboxu nestalo aby se něco takhle trhalo…Patrik

1 Like

ahoj Patriku, mně to včera večer nedalo a taky jsem jim psal s odkazem :slight_smile: na toto vlákno s popisem sekání atd atd. Super, čím víc lidí, tím líp. Jsem rád, že nejsem sám. Už jsem měl strach, že mam něco s konzolí, ale přesně jak píšeš, v životě se mi žádná hra takhle nesekala a vše běží normálně. Díky a pěkný den. Lukáš

Ahoj,mam dotaz s uplne jinym problemem.Kdyz jdu v Ratajich po vycviku sermu s bernardem na lukostrelbu,hra zamrzne a nejde nic.Muzu pokracovat vedlejsima ukolama,ale nemuzu pokracovat v hlavni linii.Ma nekdo podobny problem?Diky

Patch 1.3 už mám na Xbox One X cca 2 týdny a tohle trhání mi tam začalo teprve předevčírem, do té doby to šlo vše vždy plynule. Přitom 1.4 se ještě nestahovala, neinstalovala (verze v menu je stále 1.3) a nejspíš visí někde na certifikaci. Tak doufám, že to 1.4 spraví do původního stavu, protože třeba jízda krajinou či městem byla vždy požitek, teď už nejde ani běhat, aby mě to trhání obrazu nedeptalo.